fbpx

10” to Genius: Γιατί είναι λάθος να φοβάστε τους καρχαρίες;

Η στήλη 10″ to Genius σας μεταφέρει μια χρήσιμη (ή άχρηστη) πληροφορία, για να γίνετε σοφότεροι σε 10 δευτερόλεπτα!

 

Όσοι από εσάς φοβάστε τους καρχαρίες, λάθος σας. Να φοβάστε τους ανθρώπους. Ο άνθρωπος είναι ο χειρότερος εχθρός του καρχαρία, αφού κάθε χρόνο σκοτώνονται πάνω από 73 εκατομμύρια καρχαρίες. Και αν νομίζετε πως οι καρχαρίες στοχεύουν κυρίως ανθρώπους, ε λοιπόν και σε αυτό έχετε άδικο.

Οι σέρφερς αποτελούν τα πιο κοινά ανθρώπινα θύματα καρχαριών, αλλά όσο παράξενο και αν ακούγεται η σανίδα αποτελεί τον πόλο έλξης των καρχαριών. Η σανίδα, σε συνδυασμό με τα χέρια και τα πόδια των σέρφερ, κάτω από το νερό μοιάζουν με χελώνα ή φώκια και έτσι ο καρχαρίας πιστεύει ότι θα πάει για μια από τις αγαπημένες του λιχουδιές.

Α, ακούστε και αυτό να σας τρελάνει! Τις περισσότερες φορές που ένας καρχαρίας δαγκώνει ένα άνθρωπο, δεν το κάνει για φορά, αφού από την πρώτη καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται για ζώο της θάλασσας, οπότε δεν βρίσκει και κάποιον λόγο να το συνεχίσει!

Και για να κλείσω καθησυχάζοντάς σας, μόνο 3% των ειδών των καρχαριών έχουν ως σκοπό να επιτεθούν σε ανθρώπους. Οπότε ξανασκεφτείτε το πριν εμπιστευτείτε άνθρωπο και φοβηθείτε καρχαρία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending