fbpx

Τι είναι ο διαγωνισμός του Mind Games Awards;

 
 Τι είναι το Mindgames;
 
Το Mind Games Awards (MGA) είναι μια συλλογή από γρίφους, σπαζοκεφαλιές και παιχνίδια του μυαλού. Το MGA δημιουργήθηκε για να ανταμείψει τα άτομα που έχουν την ικανότητα να λύνουν απλούς ή και πιο περίπλοκους γρίφους.  Μέσα από διάφορους διαγωνισμούς, οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν διάφορα έπαθλα, κάνοντας αυτό που τους αρέσει. Δηλαδή να λύνουν παιχνίδια του μυαλού! 
 
Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:
 
1.      Mind Games Awards Competition
2.      MGA YouTube Games
 
 
Mind Games Awards Competition
MGAlogo
 
Το Mind Games Awards Competition είναι η κύρια δραστηριότητα του MGA. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που πραγματοποιείται κάθε δύο μήνες. Οι συμμετέχοντες καλούνται να λύσουν κάποια παιχνίδια του μυαλού. Τα τρία πρώτα άτομα που θα καταφέρουν να λύσουν επιτυχώς όλα τα παιχνίδια, θα είναι και οι νικητές του διαγωνισμού. Στους νικητές θα δίνονται διάφορα χρηματικά και μη έπαθλα.
 
MGA YouTube
 
Τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας πραγματοποιούνται μέσω βίντεο στο YouTube. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και οι συμμετέχοντες μπορούν να απαντήσουν όσες φορές θέλουν. Οι συμμετέχοντες καλούνται να λύσουν ένα γρίφο. Έχουν δικαίωμα να καταχωρούν απαντήσεις, μέχρι το βίντεο να φτάσει συγκεκριμένο αριθμό views. Όταν ο διαγωνισμός τελειώσει, τότε ένας αλγόριθμος επιλέγει τυχαία μία απο τις σωστές απαντήσεις, για να καθοριστεί ο νικητής. Τα βίντεο στο YouTube είναι στα Αγγλικά.
 
Στα αρχικά στάδια βρίσκεται και η δημιουργία δύο εφαρμογών smartphone (MGA Application και MGA Game).
 
Από πού προήλθε η ιδέα και ποια είναι η ομάδα;
 c
 
Η ομάδα αποτελείται από το Γιώργο Δημοσθένους , Φοιτητή του Πανεπιστήμιου Κύπρου στο τμήμα Πληροφορικής και την Εύη Φασουλιώτου, φοιτήτρια Βιοϊατρικών Επιστημών στο Sheffield Hallam University.
 
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι λάτρεις των γρίφων και των σπαζοκεφαλιών. Ένας τέτοιος άνθρωπος είμαι κι εγώ. Κάτι όμως που με παραξένευε για καιρό, είναι το γεγονός πως παρά την ζήτηση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο για γρίφους και τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν υπάρχει πουθενά κάποιος ή κάτι που να ανταμείβει τα άτομα που αρέσκονται στο να λύνουν παιχνίδια του μυαλού. Κάπου εδώ ήρθε και η ιδέα και του Mind Games Awards, που αποσκοπεί στο να βραβεύει τον κόσμο που δείχνει ενδιαφέρον στο να λύνει παιχνίδια του μυαλού.
 
 
Ποια είναι τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη του Mind Games Awards; 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το αμέσως επόμενο βήμα για την ανάπτυξη του Mind Games Awards, είναι η εξεύρεση χορηγών για την πραγματοποίηση του πρώτου επίσημου διαγωνισμού στις 23 Σεπτεμβρίου. Έπειτα, θα στοχεύσουμε στο να γίνει γνωστό ευρέως και στην πορεία θα αναπτύξουμε όλους τους τομείς του MGA , όπως είναι οι εφαρμογές για Smartphone.
 
 
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο Mind Games Awards 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending