fbpx

10+1 ερωτήσεις που ΔΕΝ θέλει να ακούσει ο boyfriend σου!

Πολλές φορές οι κοπέλες ρωτούν τα αγόρια τους, χωρίς καν να φιλτράρουν ή να σκεφτούν πριν ανοίξουν το στόμα τους. Και μετά οι καημένοι, οποιαδήποτε απάντηση κι αν δώσουν, θα φταίξουνθέλουν δεν θέλουν

 

Ποιες είναι αυτές οι ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνουν ποτέ; 

 

1. “Να κόψω τα μαλλιά μου; Τι νομίζεις;”

ombre-style-hair-extensions

Ναι ή όχι;” Ο φίλος σου δεν έχει πρόβλημα και (λογικά) του αρέσουν τα μαλλιά σου όπως είναι. Αν πρόκειται να τα κόψεις 5 cm ή κάτι, δεν θα το προσέξει καν! Απλά αυτή η ερώτηση τον βάζει σε μια άβολη κατάσταση: Αν απαντήσει “Ναι” τότε εσύ θα προσβληθείς επειδή δεν του αρέσεις έτσι όπως είσαι. Αν απαντήσει “Όχι“, θα τα κόψεις όπως και να ‘χει. Άρα τα νεύρα σου είναι αναπόφευκτα.

 

2. “Ποιο φόρεμα μου ταιριάζει καλύτερα;”

clothes-to-carry-at-beach-maxi-dress

Η απάντηση είναι πάντα εκείνη που αφορά το πιο “αποκαλυπτικό” φόρεμα, και τότε η κοπέλα θα θυμώσει επειδή ο φίλος της επέλεξε αυτό ειδικά.

 

3. “Θες να έρθεις στα γενέθλια της μαμάς μου;”

CallParents

Όχι. Ο φίλος σου δεν θέλει, αλλά θα πάει επειδή είναι υποχρεωμένος, αν και θα προτιμούσε να μείνει σπίτι και να μην κάνει τίποτα. Μην του δίνεις τη “ψευδαίσθηση” της επιλογής. Απλά πες του τι μέρα θα γίνει το πάρτυ.

 

4. Ο,τιδήποτε σχετικά με το βάρος σου. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

skinny-fat-girl-GETTY1-460x305

Είσαι μια χαρά. Φαίνεσαι μια χαρά. Ακόμα κι αν τον ρωτάς, δεν θα πιστέψεις ότι κι αν σου πει. Άρα απλά μην μπεις στον κόπο να ρωτήσεις.

 

5. “Ήταν καλύτερη η πρώην σου σε αυτό το πράγμα;”

beautiful-girl-baby-collections-next-smile-acton-photo-594756

Απ’ ότι γνωρίζουμε, η πρώην του είναι “νεκρή” σε εκείνον πλέον, αλλά δεν έχει σημασία.

 

6. “Βρίσκεις την τάδε τραγουδίστρια/ηθοποιό όμορφη;”

rubin-singer-style-beyonce-02_510x700

Απλά μην κάνεις αυτή την ερώτηση, επειδή η απάντηση είναι “Ναι” και δεν θέλεις να ακούσεις αυτό το “ναι“, άρα ο φίλος σου θα βγει κακός ψεύτης. Συν του ότι δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσεις εσύ. Απλά έχει μάτια και βλέπει ως άντρας.

 

Δες: Οι 8 φράσεις που ΔΕΝ πρέπει να του πεις ποτέ για να μην τον χάσεις!

 

7. “Πρόσεξες τίποτα διαφορετικό πάνω μου;”

o-SCARED-WOMAN-facebook

Η μοναδική περίπτωση που πρέπει να ρωτάς αυτή την ερώτηση είναι αν θέλεις στ’ αλήθεια να τρομάξεις το φίλο σου. Προφανώς δεν θα προσέξει, εκτός κι αν είναι κάτι τόσο φανερό, π.χ. έβαψες τα μαλλιά σου (άλλο χρώμα) ή άλλαξε εντελώς το πρόσωπο σου από κάποιο χτύπημα. Μην τον κάνεις να μαντεύει.

 

8. “Ήμουν η καλύτερη που είχες ποτέ;”

learn_to_laugh_at_yourself

Απλό. Η απάντηση είναι πάντα “ΝΑΙ“. Είτε επειδή είναι αλήθεια, είτε επειδή λέει ψέματα. Ας αφήσουμε την άβολη κατάσταση πίσω μας και ας ΜΗΝ κάνεις αυτή την ερώτηση. Ή απλά περίμενε να ακούσεις το “ΝΑΙ“.

 

9. “Τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή;”

thinking man

Κάτι ηλίθιο. Πάντα είναι κάτι χαζό και ο λόγος που δεν θα σου το πει, είναι επειδή θα πάρει πολλή ώρα να εξηγεί για το τι θα συνέβαινε στον Hulk, που παγιδεύτηκε και έπαιζε ποδόσφαιρο στο φεγγάρι μαζί του, επειδή ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Δεν σκέφτεται να σε χωρίσει ή δεν σκέφτεσαι καν εσένα. Απλά ονειροπολούσε για το πιο ανούσιο πράγμα που δεν αξίζει να εξηγήσει.

 

10. “Πηγαίνεις ακόμα στο γυμναστήριο;”

gym2

Όχι, και τώρα που το ξέρεις, αρχίζει να φαίνεται.

 

11. “Γίνεται να μιλήσουμε;”

talk

Αυτό είναι τρομακτικό, οποιοσδήποτε κι αν το ρωτά. Ειδικά αν βγαίνει από το στόμα του/της συντρόφου σου/φίλου/συγγενή σου. Είναι η συντομία του: “ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό” που ποτέ δεν είναι καλό. Γίνεται χειρότερο αν προσθέσεις το “πιο μετά” στο τέλος της πρότασης, κάνοντας το φίλο σου να θέλει να φύγει μακριά, περπατώντας με κρύο ιδρώτα.

 

Δες επίσης: Τα 6 “ΜΗΝ” για να πάει καλά μια (καινούρια) σχέση!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending