fbpx

9 πράγματα που κάνεις σίγουρα με τον/την κολλητό/ή σου!

Τι είναι αυτά που διαχωρίζουν ένα φίλο/η, με ένα κολλητό/η;

Ποια πράγματα κάνεις μόνο με τον κολλητό/ή σου;

Ας τα δούμε ένα- ένα:

1
Crazy selfies

Ναι εντάξει. Aυτό το κάνεις και με τους φίλους σου. Όμως είναι διαφορετικές οι selfies με τον καλύτερο σου φίλο! Εκτός αυτού, μόνο στους κολλητούς σου στέλνεις τις τρελές selfies που βγάζεις όταν βαριέσαι!

2
Screenshots

Μόνο στον/στην κολλητή/ό σου στέλνεις screenshots με την συζήτηση που είχες με αυτόν/ή που σ’ αρέσει ή τον τελευταίο τσακωμό σου με το αγόρι/κορίτσι σου! Γιατί μόνο αυτού/ης έχει εμπιστοσύνη και μόνο αυτός/η σε καταλαβαίνει!

3
Ταξίδια

Και είναι ίσως το καλύτερο μέρος της φιλίας σας! Έχετε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες προτιμήσεις!  Μένετε στο ίδιο δωμάτιο, χωρίς κανένα πρόβλημα, λόγω της οικειότητας που έχετε μεταξύ σας!

4
Απολύτως…τίποτα!

Ναι, είναι γεγονός.  Υπάρχουν στιγμές, λεπτά (ή και.. ώρες) που κάθεσαι στο σπίτι σου, με τον κολλητό/ή σου χωρίς να κάνεις απολύτως…τίποτα! Δεν σε ανησυχεί όμως, γιατί ξέρεις πως ο καλύτερος σου φίλος θα σε καταλάβει!

5
Επικοινωνία με τα μάτια

Είναι γεγονός!  Μόνο με τον καλύτερο σου φίλο μπορείς να επικοινωνήσεις με τα μάτια! Σε ένα αμήχανο.. τραπέζι, σε μία παρέα που.. δεν σας κολλάει, σε ένα τρελό ραντεβού. Μόνο ο κολλητός/ή σου μπορεί να σε καταλάβει από τα μάτια!

6
Ανταλλαγή ρούχων!

Αυτό γίνεται περισσότερο με τις γυναίκες! Η/ο κολλητός σου, δεν σε ρωτάει καν για να πάρει μία μπλούζα. Το κάνει και αν ποτέ το ζητήσεις πίσω, σ’ το δίνει.  Δεν είναι θέμα αγένειας.. Όχι! Η οικειότητα τα φταίει όλα!

7
Αμήχανες στιγμές; Δεν υπάρχουν!

Ο/η κολλητός/η σου ΔΕΝ θα νιώσει ντροπή όταν ανοίξει το ψυγείο σου για να βρει κάτι να φάει! Ούτε όταν μπει στο δωμάτιο σου σαν ντύνεσαι! Όταν έχει ένα -αμήχανο- ατύχημα δεν θα κοκκινίσει, αντιθέτως θα γελάει μαζί σου!

8
Ύπνος!

Εμμ, ναι..  Μπορείς να κοιμηθείς μαζί του/της και δεν θα υπάρξει καθόλου αμηχανία.  Απλά το πρωί, μπορεί να ξυπνήσεις με λίγη οδοντόπαστα στη μούρη… Σιγά καλέ!

9
Πραγματικές συμβουλές

Ναι, ο καλύτερος/η σου φίλος/η είναι ο ΜΟΝΟΣ/Η που θα σου πει την αλήθεια και θα σου δώσει πραγματικά χρήσιμες συμβουλές! Συμβουλές που κανείς  άλλος δεν μπορεί να σου δώσει!

Ο καλύτερος σου φίλος είναι ο άνθρωπος που θα σε στηρίζει μια ζωή.

Αυτός που θα σε ακούει, θα σε καταλαβαίνει, θα σε νιώθει και θα σε αγαπά! Αυτές οι μικρές στιγμές είναι η μαγεία μιας τέτοιας φιλίας..

Δες επίσης: 5+1 προτερήματα του να έχεις κολλητό φίλο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending