fbpx

3+1 τρόποι για να περάσετε καλά και οικονομικά με την παρέα σας το καλοκαίρι!

 Οι βόλτες με τους φίλους μας δεν σημαίνουν απαραίτητα μόνο καφέδες, εστιατόρια και ποτά (φυσικά και είναι ωραία και και το ρίχνουμε και λίγο έξω) αλλά μπορούμε να ευχαριστηθούμε και με εναλλακτικούς τρόπους.

Αφού λοιπόν το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το μόνο που μας απασχολεί είναι ο καλός καιρός, η διασκέδαση μας, οι φίλοι μας, οι διακοπές μας κ.λ.π., σας προτείνουμε μερικές ιδέες ώστε αυτό το καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο. Και να μην δίνετε συνέχεια άσκοπα χρήματα για τη διασκέδασή σας.

 

Μπάρμπεκιου. 

Barbeque

Αρχικά, μπορούμε να μαζευόμαστε σε βεράντες, ταράτσες και γενικότερα σπίτια φίλων ή το δικό μας και να μαγειρεύουμε όλοι μαζί είτε να κάνουμε με μπύρες ή κρασιά. Μπορεί ο καθένας να κρατάει κάτι, έτσι ώστε όλοι να συμβάλουν και να είναι οικονομικό.

 

Βραδιές κοκτέιλ.

10486_spring_days_9.jpg-628x400

Μία άλλη καλή ιδέα είναι για να οργανώσουμε, σε μία όμορφη ταράτσα ή βεράντα με μουσική και άφθονα ποτά.

 

Εκδρομές με τους φίλους μας σε παραλίες.

andros-ekdromi-axla-8

Οι Κυριακάτικες (και όχι μόνο) εκδρομές με τους φίλους μας σε παραλίες είναι άκρως απολαυστικές. Ιδιαιτέρα το βράδυ με μπύρες και μια κιθάρα.

 

Μία άλλη καλή λύση είναι το camping. 

camping-on-the-beach

Μπορούμε να απολαύσουμε τις διακοπές μας, χωρίς να σπαταλήσουμε πολλά χρήματα.

Γενικά μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο στη διασκέδαση και τους φίλους μας ώστε να μην περάσουμε μίζερα το καλοκαίρι μας. Βέβαια αν θέλουμε να μην βγούμε από το budget μας μπορούμε να ακολουθήσουμε τις παραπάνω οδηγίες… 🙂

 

Δες επίσης: Οργανωμένο ή ελεύθερο Camping; Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την παρέα σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending