fbpx

Πανεύκολοι τρόποι να γυμναστείς στην παραλία!

Τους τελευταίους μήνες πριν το καλοκαίρι, η μεγαλύτερη αγωνία σου είναι αν θα προλάβεις να φτιάξεις σώμα για να βγεις στην παραλία. Όμως είχες σκεφτεί ότι μπορείς να γυμνάζεσαι ενώ είσαι στην παραλία;

 

Δες μερικούς τρόπους:

1) Τρέξιμο 

narava-klice-gibanje-sjl-1
Σίγουρα απολαμβάνεις τις χαλαρωτικές βόλτες δίπλα στο κύμα. Από μόνο του είναι ένας τρόπος να κρατηθείς σε φόρμα, αλλά αν σου αρέσει το τρέξιμο, τότε θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Μάλιστα η άμμος είναι πολύ πιο ωφέλιμη από τον διάδρομο ή τον στίβο, αφού δεν είναι ομαλή και οι μύες σου προσπαθούν περισσότερο, ώστε να μην βουλιάξεις. Μπορείς να τρέχεις μέ ή χωρίς παπούτσια, αλλά είναι καλύτερο να φορέσεις τα αθλητικά σου, επειδή και σε στηρίζουν καλύτερα και σε προστατεύουν απο σπασμένα κοχύλια και άλλα που μπορεί να πατήσεις.(άουτς!)
 

2) Ασκήσεις Ενδυνάμωσης 

643927-642935942399127-1378802051-n

Για άλλη μια φορά, η άμμος μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, αφού λόγω της επιφάνειάς της, όποια άσκηση και να κάνεις, θα πρέπει να κρατάς και την ισορροπία σου και έτσι προσπαθείς διπλά. Ασκήσεις που μπορείς να κάνεις είναι τα κλασικά push-ups και οι κοιλιακοί, αλματάκια, το βαθύ κάθισμα και άλλα.

 

3) Κάστρα από Άμμο

sand-big4
Ναι, καλά διάβασες! Η αγαπημένη σου παιδική ασχολία στην παραλία, μπορεί να σε βοηθήσει να γυμνάσεις τα χέρια σου και τον επάνω κορμό σου.Όλο αυτό το κουβάλημα κουβάδων με άμμο και νερό, είναι εξίσου αποτελεσματικό με το να κάνεις βαράκια. Είναι και πιο διασκεδαστικό! Γι’ αυτό πάρε τα κουβαδάκια σου και ξεκίνα το χτίσιμο!

 

4) Μπες στο νερό

tumblr-l5qyvxvqvy1qbg690o1-500-large

Εντάξει, καλή είναι και η άμμος, αλλά τι νόημα έχει να πας μέχρι την παραλία αν δεν μπεις και στη θάλασσα; Εκτός από το κολύμπι που είναι από τις καλύτερες ασκλησεις, δοκίμασε να περπατήσεις μέσα στο νερό. Η αντίσταση που έχει αναγκάζει τους μυς σου να δουλεύουν πιο σκληρά και μάλιστα κάνει καλό και για την κυτταρίτιδα. Αν θες ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σήκωνε και τα γόνατά σου καθώς περπατάς.

 

5) Κάνε παιχνίδι

5tipsforimprovingthecommunicationinyourrelationship-learntohavefuntogether

Τι πιο ωραίο από τα παιχνίδια με τους φίλους σου στην παραλία; Μπορείς να διαλέξεις από φρίσμπι μέχρι ρακέτες και βόλεϊ. Και καις ένα σωρό θερμίδες και δεν είναι δυσάρεστο, όπως όταν κάνεις τις απλές ασκήσεις ρουτίνας.

Πηγή: y-olo.gr 

Δες επίσης: Τρόποι να ξεχωρίζεις στην παραλία αυτό το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending