fbpx

Το καλοκαίρι τελειώνει: 5+1 λόγοι να το δεις θετικά!

Το έχουμε όλοι σκεφτεί έτσι; Μας έχει μείνει λιγότερο από ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ (μιλώντας για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου) για να πάμε πίσω στα μαθήματα!  Τέλος τα καθημερινά ξενύκτια -αν θέλουμε να περάσουμε και κανένα μάθημα- τέλος ο πολύωρος ύπνος, τέλος τα … μεσημεριάτικα ξυπνήματα..

Αρχίζουν και πάλι οι ατέλειωτες ώρες στις διαλέξεις, στα φροντιστήρια, στα εργαστήρια.. Στην καφετέρια του Πανεπιστημίου, στο The Mall of Cyprus, στις μπουάτ, στη Λήδρας... Σου έχουν λείψει και εσένα έτσι; 

 

Μπορεί το πανεπιστήμιο– και όλα τα επακόλουθα του (μαθήματα, διαλέξεις, διαβάσματα) – να μην λείπουν σε κανένα (ή τελοσπάντων σχεδόν σε κανένα), αλλά δεν σου έχει λείψει αυτός μωρέ ο συμφοιτητής σου που είναι τρελός; Αυτός που μένει Ελλάδα, και έρχεται πίσω; Το καθημερινό καφεδάκι με τη συμφοιτήτρια και γενικά όλη η φοιτητική ζωή;

 

Ας δούμε 6 λόγους που μπορείς να το δεις θετικά! 

 

1.  Θα ξαναδείς , μαζεμένους όλους τους φίλους – συμφοιτητές σου που δεν κατάφερες να δεις όλο το καλοκαίρι ή που έλειπαν στο εξωτερικό.

download (1)

Και αυτό σημαίνει, ξενύτια, διασκέδαση, χορός κτλ. 

 

2. Θα πας πίσω στο σπίτι όπου μένεις μόνος/η σου!!

this_is_my_happy_place_family_home_quote_poster-r61e528ea5a9c4d759862c0d7acb7f77e_wva_8byvr_324

Και αυτό σημαίνει, θα τρως ό, τι ώρα θες και ό, τι φαγητό θες. Θα πηγαίνεις σπίτι ό, τι ώρα θες και κανείς δεν θα σου πει πως έκανες το σπίτι ξενοδοχείο.. Θα κοιμάσαι ως ό, τι ώρα θέλεις, χωρίς να σε ξυπνά η ηλεκτρική σκούπα της μαμάς!

 

3. Δεν θα δίνεις αναφορά σε κανένα για το τι κάνεις. 

Νταξει, θα μου πεις τώρα, σιγά την αναφορά που δίνω όταν είμαι σπίτι μου. Δεν διαφωνώ, αλλά είναι πολύ πιο ωραίο να μην αναφέρεις σε κανένα πού είσαι και τι κάνεις.

 

Δες: 11 tips για να κερδίσεις τον τύπο/την κοπέλα της διπλανής ξαπλώστρας!

 

4. Θα γίνει και πάλι ο Πανεπιστημιακός καφές- η μπιρίμπα και η πιλότα- καθημερινότητα!! 

but-first-coffee-quote-1

Ναααι, αρχίζουμε πάλι τα ατέλειωτα παιχνίδια μπιρίμπας και πιλότας στην καφετέρια του Πανεπιστημίου, και τι πειράζει αν δεν μπεις σε κάποιο μάθημα;

 

5. Θα ξεκινήσεις και πάλι τις σπουδές!

John_Locke_Lecture_TT11_Lecture_1_web

Τι εννοώ; Αν αγαπάς αυτό που σπουδάζεις, είμαι σίγουρη πως θα θες κι εσύ να πας πίσω.. Να κάνεις κανένα μάθημα, να ακούσεις καμία διάλεξη.. Σίγουρα θα σου λείπει και ο αγαπημένος σου καθηγητής!

 

6. ΤΕΛΟΣ η αφόρητη ζέστη!

3dc0ba0f0d691479f9ef59ae989562f2

Και ναι είναι γεγονός, τέλος η ζέστη που δεν αντέχεται, τέλος το φριζάρισμα των μαλιών (για τις κοπέλες), τέλος τα ενοχλητικά καλοκαιρινά έντομα! Πίσω στα ζεστά παλτά και στα αγαπημένα σκουφάκια! 😉

 

Ας μην ξεχνάμε, πως τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας, είναι τα φοιτητικά.  Σε αυτά τα χρόνια κτίζουμε και το μέλλον μας, και τις φιλίες μας, και την ζωή μας! Μην γκρινιάζουμε λοιπόν, και ας παραδεχτούμε ότι και ο χειμώνας έχει και τα καλά του!

 

Δες επίσης: Τα 7 στάδια της καλοκαιρινής τεμπελιάς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending