fbpx

Έι… Εσύ που “κάμνεις” πόρτα!!

Αγαπητέ πορτιέρη  και αγαπητή πορτιέρισσα …. Τέλος πάντων, όπως τζιαι να σε λαλούν!

Πρώτον, ξέρουμε ότι βάλλουν σας τζιαμέ για να τραβάτε κόσμο με την αιθέρια ύπαρξη σας, αλλά και με τις πλούσιες διασυνδέσεις σας, εφόσον ξέρετε τζιαι τη κουτσή Μαρία!!

Koutsi_Maria1

Ντύνεστε, στολίζεστε (πάντα high-class εννοείται..), φορείτε τζιαι τζίνο το κκουλάτο χαμόγελο, τζιαι παίρνετε θέση στην είσοδο. Μαζί σας, έχετε το περιποιημένο μπλοκ των κρατήσεων, τζιαι κρατάτε το λες τζιαι βρίσκεστε στο κόκκινο χαλί, περιμένοντας το ζεύγος Angelina Jolie & Brad Pitt.

3

Chillarete  μάνα μου!

Ο κόσμος περιμένει στην πόρτα τζιαι εσείς την συνηθισμένη ατάκα «Έχετε κάποια κράτηση;»  Ψάχνετε στο μπλοκάκι των κρατήσεων… αν όντως υπάρχει κράτηση.  Ανοίγετε το σχοινί της εισόδου και δείχνεται στο κόσμο τη θέση της κράτησης του.

12

 

Δες: Τα 15 καλύτερα clubs στον κόσμο – Το 1 είναι στην Κύπρο!

 

Αν όμως δεν υπάρχει κράτηση

Κάμνεις την προσευχή σου να σε πάρουν που την καλή! Για τις γυναίκες συνήθως υπάρχει ένα πρόβλημα… Όταν την πόρτα κάμνει την γεναίκα! Τσιακάρει σε που πάνω ως κάτω να δει τι φορείς, τζιαι μετά να αποφασίσει αν θα σε ρέξει μέσα η όι! Το θέμα βέβαια είναι πώς σε τσιακάρει…!  Έσιει ραντάρ που εν κάμει έτσι σκανάρισμα! Άσε που σε θωρεί με το μισό της! 

femalegaze

 

Που την άλλη αν την πόρτα κάμει την αρσενικός…

Πρώτα τσιακάρει σε… χαμογελά σου τζιαι μετά περνά σε! Αχ ο γλυκός μου! Περιττό να σου πω ότι εχαμογέλασε στο μισό κλάμπ …Ότι κινείται εκτελείται που ελέαμε;

Για τους αρσενικούς βέβαια, υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο ντύσιμο.. Γιατί να μου έρτεις με την βερμούδα ας πούμε τζιαι να μεν μου έρτεις με το κοστούμι το γαμπριάτικο; Τρώεις πόρτα! Άλλη φορά να σας φέρνουμε τζιαι λοκκούμι ρε!images (2)

Άτε θωρκέσαι πέρνα μέσα!

 

Ήντα το άλλο; Επέτυχες  γνωστό στην πόρτα

Αγκαλίτσες, φιλάκια «αγάπη μουυυυυ!» Όσοι εν που πίσω σου; «Μα κύριε έχει μία ώρα που περιμένω στην ουρά!»

Αφού περάσει αρκετή ώρα τζιαι γεμώσει το κλαμπ αποφασίζουν να ταράξουν που την πορτούδα τους για να…. Κοινωνικοποιηθούν! Έτσι το λέμε τώρα και φτου  πάλε..Γελάκια ποτζιεί… Φιλάκια ποδάα…!

Πάρ’ τους στα σοβαρά τωρά εσύ!!

 

Δες επίσης: Night out: Οι 6 τύποι ανθρώπων που σίγουρα θα δεις σε μια βραδινή έξοδο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending