fbpx

Hellenic Bank: Ο πρώτος Κυπριακός Βραδινός Αγώνας «Running under the moon»!

Η Ελληνική Τράπεζα, μέσα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, είναι ο Χρυσός Συνεργάτης στην πρώτη διοργάνωση του αγώνα «Running Under the Moon», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο πάρκο της Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά, όπου οι παρευρισκόμενοι / συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν ένα αθλητικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό αγώνα γεμάτο μουσική, ήχο και πολλές εκπλήξεις.

Η αφετηρία των αγώνων θα είναι έξω από το κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο πάρκο Αγλαντζιάς (επί της λεωφόρου Κυρηνείας στην Αγλαντζιά).

O πρώτος στην Κύπρο βραδινός αγώνας «Running under the moon», θα διεξαχθεί με αγωνίσματα των 5 και των 10 χιλιομέτρων. Θα διεξαχθεί επίσης εταιρικός / ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων ή περπάτημα στο δάσος 5 χιλιομέτρων καθώς και συμμετοχικός αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά από 6-16 ετών.

Μέρος από τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στις δράσεις του για βελτίωση των συνθηκών ζωής και διαβίωσης συμπολιτών μας που πάσχουν από καρκίνο.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending