fbpx

Νέα Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Globaltraining

Ο διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός Globaltraining, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της Κυπριακής αγοράς, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη γκάμα επαγγελματικών σεμιναρίων που προσέφερε μέχρι σήμερα, ενδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία της στην τοπική αγορά.

Τα σεμινάρια στα οποία επικεντρώνεται η Globaltraining κατατάσσονται στις κατηγορίες: Χρηματοοικονομικά, Φορολογικά, Λογιστικά και Διοικητικά, τα οποία μπορούν άμεσα να συμβάλουν στην προσπάθεια συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης των στελεχών.

Ταυτόχρονα, έχοντας αναγνωρίσει την ανάγκη της αγοράς για εκπαιδεύσεις με στόχο την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, προσφέρει για δεύτερο συνεχόμενο εξάμηνο σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Νέων Τεχνολογιών.

Όλες οι εκπαιδεύσεις προσφέρονται από γνωστούς, έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές, δίνοντας την ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα θέματα αυτού του εξαμήνου μπορείτε να βρείτε στο www.globaltraining.org/seminars, επικοινωνώντας με την κα Μικαέλα Παναγιώτου στο 22 841705 ή στο seminars@globaltraining.org.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending