fbpx

Με στεναχωρεί που τα βράδια μου λείπεις!

Είναι εμφανές πως όσα συναισθήματα δεν τα φέρνει η μέρα τα φέρνει σίγουρα το βράδυ! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το βράδυ είμαστε πιο ευάλωτοι και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά;

Η πανσέληνος πάντως σίγουρα δεν φταίει, εφόσον δεν είναι πανσέληνος δα και κάθε μέρα. Το φεγγάρι όμως από μόνο του σίγουρα έχει βάλει το χέρι του.

1233

 

Τι εννοώ;

Είμαστε ενοχλημένοι, πληγωμένοι ή ακόμη και προδομένοι από το έτερον ήμισυ αλλά τα συναισθήματα μας δεν μπορούν να κατασταλάξουν σε ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς.

 

Συνήθως τη μέρα τα συναισθήματα μας είναι πιο κάθετα, σκληρά και τακτοποιημένα μέσα μας

1414

Σε αντίθεση με τη νύχτα που είναι πιο ευάλωτα και μπερδεμένα.Είναι εκείνες οι στιγμές λοιπόν που ενώ την μέρα είσαι «δεν πάει να λέει… Εγώ είμαι καλά και δεν θα ασχοληθώ άλλο» και το βράδυ είσαι λες και έχει γυρίσει η γη ανάποδα… «μου λείπει  και δεν μπορώ μακριά του/της».

 

Βέβαια αυτό δεν αφορά μόνο το γυναικείο φύλο αλλά και το αρσενικό.

888

Το θέμα είναι ότι πιθανόν το γυναικείο φύλο να είναι πιο εκδηλωτικό σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι αυτό που πρώτο θα πάρει το τηλέφωνο και θα στείλει μήνυμα.. Σε περίπτωση βέβαια που έχεις μπλέξει με μια σκληρή εγωίστρια, μην περιμένεις και πολλά μπορεί και να στην πει κιόλας γιατί την κίνηση την έκανε αυτή και όχι εσύ. Γυναικεία λογική!

 

Από την άλλη το αρσενικό φύλο θα εκδηλωθεί σε  πιο ευάλωτες καταστάσεις…

men

Όταν για παράδειγμα το αλκοόλ ρέει στις φλέβες του άφθονο! Τότε ναι και τηλέφωνο θα σε πάρει και θα σου τραγουδίσει κιόλας!

 

Τις νύχτες είναι λοιπόν που γίνονται τα πιο μεγάλα.. λάθη!

Το θέμα βέβαια είναι να ξέρεις και να τα διαχειριστείς στη πορεία γιατί αν την επομένη έχεις αλλάξει και πάλι στάση παραμένοντας στην αρχική άποψη «δεν πάει να λέει … εγώ μια χαρά είμαι» το πιο πιθανόν είναι να σε περάσει για αψυχολόγητο/η και τότε;

Σάσ’ τα τζιαι εγείρασιν!

 

Δες επίσης: Οι 6 λόγοι που δυσκολεύουν τους φοιτητές για νέες σχέσεις καθώς μεγαλώνουν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending