fbpx

10 εγγυημένοι τρόποι για να συνεχιστεί η καλοκαιρινή σου σχέση και το φθινόπωρο!

Και ναι, έζησες τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα. Γνωριστήκατε το καλοκαίρι, περάσατε όμορφες στιγμές μαζί και τώρα, γυρίσατε και οι δύο στην καθημερινότητά σας.

Θέλετε να είστε μαζί, αλλά οι ισορροπίες είναι διαφορετικές τώρα. 

Πώς θα αντέξει ο καλοκαιρινός σου έρωτας; Δες παρακάτω:

 

Εάν μένετε στην ίδια πόλη:

 

1.    Μπείτε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα του άλλου.

couple-kiss-love-summer-favim-com-1118636

Γνώρισε σταδιακά τους δικούς του/της ανθρώπους, μην πας με την πρώτη στο σπίτι του/της, και γενικά, προσπαθήστε να είναι ομαλή η back-to-basics πραγματικότητα.

2.    Βρείτε τους χρόνους σας.

Δεν είναι καλοκαίρι πια, ώστε να είστε μαζί όλη μέρα, από τη θάλασσα το πρωί μέχρι για ποτό το βράδυ. Έχετε τις υποχρεώσεις σας και οι δύο, οπότε πρέπει να μπείτε σε ένα «πρόγραμμα», ώστε να ταιριάξετε τα ωράριά σας.

 

3.    Μοιραστείτε την απόσταση.

Εάν μένετε και οι δύο σε μια μεγάλη πόλη, τότε, για να μην κουραστεί  κανένας από τους δύο, φροντίστε να μοιράζεστε την απόσταση.

4.    Κάντε πράγματα μαζί.

500-days-of-summer-boy-couple-girl-love-favim-com-120680

Για να διατηρηθεί η σπίθα του καλοκαιριού, και γενικά για να διατηρηθεί ο έρωτάς σας αναλλοίωτος, πρέπει να κάνετε πράγματα μαζί που θα σας δέσουν σαν ζευγάρι.

 

5.    Μην απογοητεύεσαι!

Μπορεί ο/η γοητευτικός/ή και μυστήριος/α τύπος/κοπέλα που γνώρισες το καλοκαίρι, να απέχει πολύ από αυτό που βλέπεις τώρα. Δεν χρειάζεται να τον/την χωρίσεις από τώρα. Χρειάζεται χρόνος για να τον/την μάθεις…

Εάν μένετε σε άλλη πόλη:

 

6.    Επισκεφτείτε συχνά ο ένας στον άλλον.

Δεν γίνεται να κρατήσει αλλιώς η σχέση! Φρόντισε να πηγαίνεις και εσύ στην πόλη του/της, και να έρχεται σε εσένα. Έτσι, μπορεί να αντέξει

7.    Κάντε ταξίδια μαζί!

couple-beach-love-lovers-waves-sand-summer

Όπως γνωριστήκατε το προηγούμενο καλοκαίρι, σε κάποιο ταξίδι, αυτό πρέπει να το διατηρήσετε και στη συνέχεια, για να αντέξει αλώβητος ο καλοκαιρινός σας έρωτας. Μπορείτε να κανονίζετε τριήμερα σε ενδιάμεσα ωραία μέρη.

8.    Social media. Και τηλέφωνα, και viber, και messenger και όλα.

Όταν μπαίνει στη μέση η απόσταση, δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να επιστρατέψεις και τη βοήθεια της τεχνολογίας, για να συνεχίσετε να είστε ερωτευμένοι…

9.    Κάν’ του έκπληξη!

Σε μερικούς οι εκπλήξεις δεν αρέσουν, αλλά γενικά μιλώντας, ο καλοκαιρινός σου έρωτας θα εκτιμήσει την κίνησή σου αυτή – άσε που θα διαπιστώσεις κι αν κάνει τίποτα περίεργο εκεί που είναι.

10.    Ισχύει, ότι και στην περίπτωση που μένατε στην ίδια πόλη.

relationship2

Μην απογοητεύεσαι εάν εξελιχθεί σε κάτι άλλο από αυτό που περίμενες. Το πολύ αλάτι του καλοκαιριού και η πολλή ζέστη, μας κάνουν πολλές φορές να βλέπουμε κάτι άλλο από αυτό που είναι πραγματικά απέναντί μας. Ή από την άλλη, μπορεί να μην του/της κάνεις εσύ.

Πηγή: y-olo.gr

Δες επίσης: Οι λόγοι που το καλύτερο φλερτ γίνεται το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending