fbpx

Τα 7 πιο εκνευριστικά πράγματα του καλοκαιριού που δεν θα συμβούν το φθινόπωρο!

Είναι και μερικά πράγματα για τα οποία θα πεις: «Ευτυχώς Θεέ μου, πέρασε»!

Το καλοκαίρι τελείωσε για φέτος και εκτός από τη θάλασσα, τα μπάνια και τις διακοπές (για τα οποία σαν normal άνθρωποι που είμαστε, στεναχωριόμαστε) μας τελείωσαν και μερικές άκρως εκνευριστικές στιγμές του. (Ελπίζουμε!)

Ποιες είναι αυτές;

 

1. Τα μαγιό με κάθε είδους κορδόνι και παρακορδονάκι

PicMonkey-Collage1-600x272

Τα είδαμε σε κάθε version και σε όλα τα χρώματα και το χειρότερο απ’ όλα, σε όλους τους σωματότυπους! Ναι, μπορεί όντως ο ανδρικός πληθυσμός να έκανε πάρτυ φέτος βλέποντάς τα, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν έχεις την κορμάρα της Ιρίνα Σάικ ή δεν είσαι τρελή celebrity σαν την Κιμ Καρντάσιαν, το να φοράς τόσο περίπλοκα και χωρίς-αιτία σέξι μαγιό στην παραλία, είναι too much!

 

 

2. Τα εντελώς αδιάφορα προγράμματα/εκπομπές στην τηλεόραση

tileorasi

Όχι ότι τις υπόλοιπες εποχές είχαμε να βλέπουμε και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά φέτος το καλοκαίρι φτάσαμε στα όρια της απογνώσης. Ευχαριστούμε, αλλά δεν θέλαμε να μιζεριάζουμε καλοκαιριάτικα βλέποντας πολιτική, αλλά ούτε θέλαμε να περνάμε τα απογεύματά μας βλέποντας επαναλήψεις σε σειρές! Ουφ !

 

3. Τις δήθεν πολυτελείς διακοπές και τα (ακόμη πιο δήθεν) check-in

check-in1

Μην μου πεις ότι δεν το παρατήρησες κι εσύ! Φέτος, ενώ οι περισσότεροι στην πραγματικότητα δεν είχαμε λεφτά για να πάμε καν διακοπές, η αρχική μας σελίδα στο facebook γέμισε (εκτός από φωτογραφίες με μαγιώ κορδονάκια) με check-in φίλων σε πολυτελή σκάφη/βίλες/εστιατόρια και γενικά πολύ δήθεν πολυτέρεια ρε παιδί μου! Get a real life people!

 

4. Τα selfie-sticks

selfistik

Φέτος παράγινε το κακό! Σε κάθε παραλία, club, καφέ ακόμα και στο δρόμο, έβλεπες κορίτσια και αγόρια να απλώνουν ένα κοντάρι (τύπου σφουγγαρίστρας) και να επιδίδονται σε ανελέητο σέλφινγκ! Το άλλο που ζήσαμε είναι άγνωστες μεταξύ τους κοπέλες σε διπλανές ξαπλώστρες οι οποίες επί 45 λεπτά πόζαραν στα selfie-sticks, στο τέλος να γνωρίζονται και να συζητάνε «Αχ το δικό σου είναι καλύτεροοοο». Κοινωνικοποίηση λόγω selfie-stick, όχι αστεία;

 

5. Tους γονείς μας (στις διακοπές μας, όχι γενικά!)

Family-Vacation

Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν είχε το χαμόγελο διάπλατο στα χείλη του φέτος που, λόγω οικονομικών δυσκολιών, πήγαμε με τους γονείς μας διακοπές και ζήσαμε εμπειρίες σαν αυτή. Το καλοκαίρι όλοι το φανταζόμασταν σαν εποχή χαλάρωσης και απελευθέρωσης. Λίγο οι γενικές αφραγκίες, καταλήξαμε να κάνουμε διακοπές όχι με τους φίλους μας, αλλά με την μαμά (που μας κυνηγούσε και το καλοκαίρι να βάλουμε ζακέτα το βράδυ!) και τον μπαμπά (που γκρίνιαζε για τη δουλειά και τα λεφτά). Ας είναι, ελπίζουμε σε ένα πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι του χρόνου!

 

6. Τα κουνούπια

kounoupi-600x395

 

Φέτος ξυνόμασταν στα πόδια, στα χέρια, στην πλάτη, στο πρόσωπο, γενικά παντού! Τα λατρευτά -not- κουνουπάκια φέτος κάνανε πάρτυ. Λίγο το γεγονός ότι είχε πολύ υγρασία, λίγο το ότι ο καύσωνας φέτος έμεινε για τα καλά στη χώρα μας, εμείς καταλήξαμε να έχουμε σαν καλοκαιρινή παρέα τις κρέμες για τα κουνούπια.

 

7. Τα track-soles παπούτσια

white-track-sole-sandles1-600x396

Όχι άλλες τρακτερωτές σόλες, όχι άλλες λευκές σόλες! Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να είναι το σύνθημα των απανταχού αγανακτισμένων με αυτή την (όχι και τόσο κομψή) μόδα των χοντροκομμένων παπουτσιών με την τρακτερωτή λευκή σόλα. Ναι ok, μπορεί να είναι άνετα κορίτσια, αλλά δεν είναι καθόλου όμορφο να βγαίνει κανείς έξω και να βλέπει 100 κοπέλες να φοράνε τα ίδια παπούτσια. Οπότε όλα με μέτρο.

Πηγή: rise.gr

Δες επίσης: 6 λόγοι για να ΜΗΝ πέσεις σε κατάθλιψη το φθινόπωρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending