fbpx

Όταν το StudentLife και το έργο του αναγνωρίζονται: Βίντεο στο In Business!

Το StudentLife.com.cy, αποτελεί το μεγαλύτερο διαδικτυακό χώρο για φοιτητές στην Κύπρο. Σκοπός του είναι η ενίσχυση της φοιτητικής ζωής μέσα από την παροχή έξυπνων υπηρεσιών. Πίσω από το StudentLife βρίσκεται μια ομάδα από νεαρά άτομα γεμάτα ενέργεια, τα οποία εργάζονται καθημερινά για να φέρουν θετικές αλλαγές στην φοιτητική κοινότητα!

Όπως δημοσιεύθηκε από το InBusinessNews, το StudentLife προσφέρει χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες, τόσο για φοιτητές, όσο και για εταιρείες που παρέχουν φοιτητικές υπηρεσίες. Το InBusinessNews φιλοξένησε τον CΕΟ και co-founder Γιάννη Χατζηκωνσταντούρα, που εξήγησε τους “δύο πυλώνες” που προσφέρει το StudentLife.

«Ο πρώτος πυλώνας αφορά την ανάπτυξη χρήσιμων υπηρεσιών για φοιτητές. Οι φοιτητές στο StudentLife μπορούν να βρουν βιβλία με κόστος έως και 65% χαμηλότερο, να ψάξουν για διαμονή στην περιοχή του Πανεπιστημίου τους, να ψυχαγωγηθούν με άρθρα τα οποία παράγουν άλλοι φοιτητές και να ενημερωθούν για τις φοιτητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το StudentLife κάθε χρόνο» ανέφερε ο Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας. Συμπληρωματικά ανέφερε πως ο δεύτερος πυλώνας, «αφορά την παροχή υπηρεσιών σε εταιρείες, με σκοπό να τις βοηθήσουμε να προσαρμόσουν τα προϊόντα και τις προσφορές τους στις πραγματικές ανάγκες των φοιτητών».

studentlife

Το StudentLife λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια και εργοδοτεί 15 νεαρά άτομα και κάθε μήνα εξυπηρετεί περισσότερους από 30,000 φοιτητές. Στόχος του είναι μέχρι το τέλος του 2017 να ολοκληρώσει μια σειρά από υπηρεσίες που θα ικανοποιούν τις βασικές ανάγκες των φοιτητών της Κύπρου. «Μόλις το πετύχουμε αυτό θα είμαστε έτοιμοι να στρέψουμε την προσοχή μας σε νέες αγορές του εξωτερικού» είπε καταληκτικά ο Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας. 

 

Δες το σύντομο επεξηγηματικό βίντεο:

Capture

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο  IN Business και στην αρθρογράφο κα. Μαρίνα Αντωνίου.

 

Δες επίσης: «Έτσι κτίσαμε το StudentLife»

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending