fbpx

UCY: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ THE BURGER PROJECT

To δικό του κατάστημα με αναμνηστικά είδη εγκαινιάζει τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου στις 19.30 το Πανεπιστήμιο Κύπρου και προσκαλεί το κοινό να το επισκεφθεί.

Την ίδια βραδιά οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν τo συγκρότημα the Burger Project, σε μία μοναδική συναυλία, στην πλατεία του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην πανεπιστημιούπολη, με την οποία το Πανεπιστήμιο θα γιορτάσει την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό, προσφορά του Συνεργατισμού.

Στα εγκαίνια θα παρευρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος συμμετέχει αφιλοκερδώς στην προώθηση των αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των αναμνηστικών προϊόντων προορίζεται για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών, στηρίζοντας έτσι τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Μέγας Χορηγός: Συνεργατισμός, Χορηγός Επικοινωνίας, ο πρώτος φοιτητικός σταθμός της πόλης UCY Voice, 95.2. Χορηγοί: ΚΕΟ, UCYhall, Μεζεδοπωλείο Καθοδόν. Φτερά στην εκδήλωση δίνει το Redbull.

Πληροφορίες: Γραφείο Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Κύπρου, 22894304

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending