fbpx

Οι σκέψεις που επεράσαν που το νου μας όταν έππεσε (ξανά) το Facebook!

Λογικά επρόσεξες το επειδή ένιωθες λλίο ΕΞΩ που τον κόσμο. Τόσο την προηγούμενη νύκτα όσο και πριν λίγες μέρες, το Facebook έπεσε!

Αυτό σήμαινε πως δεν είχαμε πρόσβαση για 5-20 λεπτά (ανάλογα). Δεν είχες πρόσβαση σε chat, newsfeed, photos, pages, gamesΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

 

Τι σκεφτήκαμε όλοι λοιπόν αυτά τα κρίσιμα λεπτά χωρίς Facebook; 

 

1. “Πώς εν να συννεοηθώ με τον/την τάδε;”

checking-facebook

Η πρώτη σκέψη ήταν με διαφορά η επικοινωνία μας. Ειδικά από τον καιρό που χρησιμοποιούμε το chat, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν ζητήσαμε τον αριθμό του κινητού κάποιου φίλου/γνωστού/αμόρε. Και εκεί που προσπαθούσες να συννενοηθείς για το cafe που θα έβγαινες τη νύκτα.. ΤΣΟΥΠ πέφτει το Facebook.. 

 

2. “Γιατί έππεσε τωρά που έβαλα φωτογραφία;;;”

lead_large

Αρκετοί ήταν και οι άτυχοι/ες που ανέβασαν φωτογραφία στο προφίλ τους ΑΚΡΙΒΩΣ λίγο πριν πέσει το Facebook. Να έχουν έννοια για τα likes τους, να περιμένουν να ενωθεί το Facebook αλλά τίποτα.. Keep Calm: Θα εμφανιζόταν σε κάποια φάση η φωτογραφία!

 

3. “Γιατί εμάγκωσε το παιχνίδι; Ε ΟΪ ΜΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΟΠΗΚΕ ΠΑΛΕ!”

o-TECHNOLOGY-STRESS-facebook-1-300x235

Να προσπαθείς να χαλαρώσεις σπίτι σου και να παίζεις online Mπιρίμπα, Poker, Candy Crash στο Facebook και ΤΣΟΥΠ! Κόβεται η σύνδεση του. Να προσπάθησες τόσο πολύ να περάσεις το συγκεκριμένο στάδιο, και απλά να πήγε άδικα ο κόπος σου.. Τυχερέ, ξαναπροσπάθησε μισή ώρα μετά (αν δεν έσπασες το computer από τα νεύρα σου)!

 

4. “Πώς εν να περάσω την ώρα μου τωρά;”

the-end-is-always-near-thats-whats-so-great-about-it

Χαρακτηριστική σκέψη για όσους σκάναραν προφίλ διαφόρων “όμορφων” στο Facebook ή διάβαζαν άρθρα (βλέπε StudentLife) ή απλά έκαναν παθητικά scroll down/up για να περάσουν την ώρα τους. *Πέφτει το Facebook* Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! 

 

5. “Κάποιος φίλος μου εhάckaρε με, εν εξηγείται αλλιώς!” 

fbhack

Ειδικά αν έχεις φίλους που σπουδάζουν Πληροφορική ή κάτι σχετικό, ίσως σκέφτηκες ότι έβαλαν τα χεράκια τους για να μην έχεις εσύ πρόσβαση στο αγαπημένο σου Facebook-ποσκόλιο. Και κάπως έτσι, ξεκινάς να πιάνεις τηλέφωνα, να φταίεις τον ένα και τον άλλο, ώσπου μαθαίνεις ότι κανένας εν έχει Facebook. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ!

 

6. “Ας πάω να μιλήσω με κανένα αρφό/ή, μάμα, παπά!”

family_2233432b

Ευκαιρία να μιλήσεις με κανένα μέσα στο σπίτι σου, ένεν; Να ανακαλύψεις τι έγινε τον τελευταίο καιρό με τη ζωή τους, μιας τζιαι εγίνετε ούλλοι απαθείς ολίγον “άγνωστοι“.

Και κάπως έτσι συνειδητοποιείς πόσο μέσα στη ζωή μας είναι τελικά το Facebook! 

 

Δες επίσης: Οι αντιδράσεις των Κυπραίων όταν εφαρμοστεί το κουμπί “Dislike” στο Facebook!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending