fbpx

Άραγε υπάρχουν γοργόνες; Από σήμερα θα αρχίσεις να πιστεύεις! (video)

Ανέκαθεν πίστευα στις γοργόνες και σε ο,τιδήποτε εξωγήινο – βρυκόλακες, νεράιδες κτλ. Φυσικά όλοι μου έλεγαν πως είμαι φαντασιόπληκτη. Ένα ντοκιμαντέρ όμως τους άλλαξε τη γνώμη..

Πρόσφατα είδα στο Animal Planet, ένα ντοκιμαντέρ για τις γοργόνες. Το συγκεκριμμένο ντοκιμαντέρ μας γυρίζει εκατομμύρια χρόνια πίσω. Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα σας πω με λεπτομέρειες τι γίνεται, απλά θα σας αναφέρω κάποια γεγονότα.

Γενικά όλα ξεκίνησαν, όταν μια ομάδα φαλαινών ξεβράστηκαν στην θάλασσα τραυματισμένες.

Μέσω ηχογραφήσεων στον βυθό, προσπαθούσαν να ακούσουν το λόγο που οι φάλαινες έφτασαν στην ακτή. Όλα τους έμοιαζαν οικεία όταν ξαφνικά άκουσαν ένα αλλιώτικο κάλεσμα, το οποίο δεν ταυτιζόταν με κανένα θαλάσσιο ζώο. Αυτό το κάλεσμα, έμοιαζε περισσότερο με συζήτηση απλά σε άλλη γλώσσα.

Ένα άλλο απρόσμενο στοιχείο, ήταν ότι δίπλα από το στόμα ενός καρχαρία βρέθηκε ένα κομμάτι λόγχης.

Αρκετά παλιάς όμως.. Παράλληλα, όταν ένωσαν κάποια στοιχεία που βρήκαν μέσα σε έναν καρχαρία σχηματίστηκε ένα χέρι. Μόνο που δεν ήταν τόσο ανθρώπινο..

Αναμφίβολα, σε βάζουν να σκεφτείς αν πράγματι υπάρχουν οι γοργόνες. Στοιχεία όπως ζωγραφιές του 16ου αιώνα, παρουσιάζουν ανθρώπους με ουρά δελφινιού. Πώς γίνεται οι άνθρωποι του 16ου αιώνα να ζωγράφισαν κάτι τέτοιο; Μήπως είδαν κάτι;

Το 2005, ήρθε στην επιφάνεια ένα βίντεο, (ναι, αληθινό βίντεοόπου στα δίκτυα πιάνεται κάτι μεγάλο με χέρια που προσπαθεί να ξεφύγει

Οι ερευνητές, αφού ένωσαν κάποια δεδομένα που είχαν προσπάθησαν να φτιάξουν ένα πρότυπο αυτού του «πράγματος». Λίγο αργότερα, δύο παιδιά όπου ήταν μάρτυρες σε ένα συμβάν κατάφεραν να ζωγραφίσουν αυτό που είδαν. Ήταν ίδιο με το πρότυπο των ερευνητών. Και όχι μόνο αυτό.. Κατάφεραν και βιντεογράφησαν το συμβάν… ΝΑΙ, το βίντεο είναι αληθινό, χωρίς κανένα μοντάζ και θα σας παρακαλούσα αν το δείτε, να παρακολουθήσετε προσεκτικά την συγκεκριμένη σκηνή!

Εγώ επιμένω πως υπάρχουν οι γοργόνες ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτό το ντοκιμαντέρ.. Εξάλλου, δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να δημιουργούμε γοργόνες. Από πού τις είδαμε; Πώς ξέρουμε πως μοιάζουν; Κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, όπως και για τα άλλα υπερφυσικά φαινόμενα.

Οι γοργόνες κατάφεραν να μείνουν κρυμμένες πάνω από εκατομμύρια χρόνια.

Είναι φανερό πως δεν θα εμφανιστούν στον ανθρώπινο κόσμο ποτέ, γιατί δεν θέλουν να εμφανιστούν! Ο άνθρωπος, έχει την τάση να καταστρέφει τις σπανιότητες. Έτσι καλύτερα θα ήταν να πάψουμε να αναζητούμε το υπερφυσικό γιατί από μόνο του δεν θέλει να ανακαλυφθεί.

Ίσως αυτά σας φαντάζονται “ηλίθια” και χαζά σας, γι’ αυτό σας παραθέτω παρακάτω  τα δύο μέρη των ντοκιμαντέρ:

« Mermaids: The body found» (2012)

Capture1

«Mermaids: The new evidence» (2013)

https://youtu.be/OVhYo41FOY8

Capture

 

Αφού τα δείτε, είναι στο χέρι σας τι πιστεύετε. Πρέπει να σας προειδοποιήσω όμως, πως υπάρχουν αρκετές τεχνολογικές αναπαραστάσεις για να καταλάβουμε γενικά τι γινόταν.

 

Δες επίσης: Πραγματικά γεγονότα που ακούγονται σαν ψέμα

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending