fbpx

Επαγγελματική Σταδιοδρομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Ανακάλυψε τις ευκαιρίες!

Εκδήλωση με θέμα Επαγγελματική Σταδιοδρομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Ανακάλυψε τις ευκαιρίες! διοργανώνει το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 2:30μ.μ. – 4:30μ.μ. στην αίθουσα Β108 στο Κτίριο Συμβουλίου Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Λευκωσία).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για τις ευκαιρίες απασχόλησης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως και επίσης και για τις διαδικασίες που πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να ακολουθήσει.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, ενώ εκ μέρους του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Βαγγέλης Βασιλείου, Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων.

Τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρουσιάσουν οι κ. Μιχάλης Στυλιανού, Οικονομικός Αναλυτής στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και πρώην μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής Επιλογής Προσωπικού, κ. Αντώνης Κάφουρος, Λειτουργός Εργασίας Α΄, Τμήμα Εργασίας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και κα Έμμα Ζένιου, Λειτουργός Γραφείου Κινητικότητας, Υπηρεσία Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τις προσωπικές τους εμπειρίες θα μοιραστούν με το κοινό οι Ελένη Ζυμπουλάκη, πρώην ασκούμενη στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, Ελένη Ιωσηφίδου, ασκούμενη στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Χιλή, Αθανασία Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνα Μάρκου πρώην και νυν EU Careers Ambassador, και Γιώργος Κρητικός, φοιτητής που συμμετείχε σε Erasmus placement στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Bogaziçi University στην Τουρκία.

Θα ακολουθήσει Ζωντανή Βιβλιοθήκη με «ανθρώπινα βιβλία», όπου λειτουργοί της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στα πιο πάνω.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο: http://ucy.ac.cy/career_seminars_open

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending