fbpx

Οι μοναδικές “περιπτωσάρες” των Κυπραίων που όλοι βλέπουμε στο γήπεδο!

Κάθε φορά που πάμε στο γήπεδο στην Κύπρο γινόμαστε μάρτυρες μοναδικών φαινομένων, που πολύ σπάνια θα συναντήσουμε σε γήπεδα του εξωτερικού.

Εύκολα θα εχαρακτήριζε κάποιος τους Κυπραίους οπαδούς σαν “περιπτωσάρες”, αφού ο τρόπος συμπεριφοράς μας, οι αντιδράσεις μας, οι πανηγυρισμοί μας, οι διαμαρτυρίες μας, η όλη εμφάνιση μας γενικά στην κερκίδα, δεν μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως “νορμάλ“!

Ας εξετάσουμε όμως μερικές από αυτές τις “περιπτωσάρες”:

 

1. Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ

2

Ρε κουμπάρε εν να πάμε στην καττΤττίνα να πιάμεν τίποτε να φάμε;”  Η πρώτη του κουβέντα μόλις ανεβεί στις κερκίδες λες τζιαι έσσιει δύο μέρες να φάει. “Βαρκούμε να περιμένω στην ουρά”, η απάντηση του φίλου του. “Οκ ρε, να φάμεν τα χάμπουργκερ που έφερα που σπίτι καλό”.

Μετά εν να εμφανιστούν τζιαι τα πασατέμπο, τζαι τα τσιπς. Ε αν κοντεύκει τζιαι καλοκαίρι, θα είσαστε τυχεροί να μεν είδατε ακόμα την “παττίχα” με το “χαλλούμι”.  Αν φάει τζιαι λλία τέρματα η ομάδα του στο ντέρπι, φεύκει απευθείας για το νοσοκομείο στα επείγοντα για δύσπνοια, αφού επρίστηκε!

 

2. Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

1

Εν μπορεί να δεί “έγχρωμο” παίχτη μέσ’ το γήπεδο. Ειδικά της αντίπαλης ομάδας. Εν να του σφυρά, να τον ξιτιμάζει ρε π*υ#τ$μ%αυρε, με το παραμικρό λάθος που θα κάμει, θα τον περιπαίζει, θα λέει πως αφού οι μαύροι έχουν το “εκ φύσεως” να μεν “κόφκει” ο νους τους, π;vς γίνεται να τους φέρνουμε να παίζουν μάππα; “Ελυφτήκαμεν τους άσπρους;

Σε περίπτωση όμως που εν της ομάδας του ο παίχτης τούτος, τζιαι βάλει τέρμα, θα φωνάζει ρυθμικά το όνομα του, θα τον κάμει Θεό” και θα κατηγορεί τους αντίπαλους οπαδούς ότι εν ρατσιστές τζιαι προσπαθούν να επηρεάσουν το ηθικό του παικταρά τους!

 

3. Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ – ΕΙΔΩΛΟ

4

 

Άφησε το μωρό να το πάρω μάππα, εν ναν φρόνιμο”, λέει ο παπάς ή ο παππούς στη μάμμα, τζιαι με τα χίλια ζόρκα αφήνει τους. Εννοείται πρώτα θα τους δώσει ομπρέλλα, θα ντύσει το μωρό λες τζιαι θα πάει πορεία στην Ανταρκτική. Θα του γεμώσει τη τσεντούα του λιξιά, χυμούς, κουννούες, θα το σταυροκοπήσει 15 φορές και θα το στείλει στην ευχή του Θεού. Το τι θα ακολουθήσει άσχετο… Κάπως έτσι:

5

 

4. O ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

sleep-baseball-628x352

Ρε κουμπάρε, αφού εν παίζει μάππα η ομάδα, εν τζιαι να σπάσει ο άνθρωπος. Εδούλευκε ούλλη την εβδομάδα, για να πάει να πληρώσει εισητήριο, τζιαι να δει τούτα τα χάλια; Τουλάχιστον να αξιοποιήσει το εισητήριο!

 

5. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

Sorority-girls-ignore-baseball-game-take-selfies-instead

 

“Κόρη που ποιαν πλευρά βάλλουμεν γκολ;”

 

“Τι χρώμα φορούν οι παίχτες μας;”

 

“Έλα να φκάλουμε καμιά σέλφι να τη βάλουμε στο facebook, να σπασουν που την αζούλα τους ούλλες που ήρταμε μάππα.”

 

Απλά όταν ακούσεις κάτι τέθκιο, προσπαθείς να συγκρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να μεν δώκεις σημασία, γιατί αν ξεσπάσεις πάνω τους εν να έβρεις τον πελά σου!

Εσύ τελικά πού ανήκεις; Στους νόρμαλ” ή σε κάποια περιπτωσάρα”;

 

Δες επίσης: Αυτά είναι τα 5 είδη των Κυπραίων «φιλάθλων»! Εσύ ποιος απ’ αυτούς είσαι;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending