fbpx

UniSports: Highlights 2 – 6 November 2015

Συνέχεια στην δράση στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και η κάμερα του StudentLife.com.cy δήλωσε και πάλι παρών!

Στο άθλημα του Futsal Γυναικών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχασε από το Frederick University με σκορ 1 – 10 ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 1 – 8.

Στο άθλημα της Πετόσφαιρας Ανδρών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 3 – 0 ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έκανε την ανατροπή και κέρδισε το Frederick University με σκορ 3 – 1.

Στο άθλημα της Καλαθόσφαιρας Γυναικών το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε εκτός έδρας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 24 – 54 ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 75 – 36.

Στο άθλημα του Ποδοσφαίρου Ανδρών το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 2 – 1, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus εξήλθαν ισόπαλοι 1 – 1 και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Frederick University με σκορ 5 – 0.

Στο άθλημα της Αντισφαίρισης Γυναικών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 2 – 0.

Στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε με 3 – 1 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε τα σημαντικότερα στιγμιότυπα μέσα από τον φακό του StudentLife.com.cy:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending