fbpx

Περί κυπριακών καλλιστείων: Γυναικεία Vs Ανδρικά!

Ανδρικά Καλλιστεία στην Κύπρο; Ποιου να το πεις και να σε πιστέψει! Πράγματι μόλις ο καθένας μας άκουσε για αυτό το γεγονός έμεινε με το στόμα ανοικτό.

Φαίνεται η “μεγάλη επιτυχία” των γυναικείων καλλιστείων παρακίνησε την κυπριακή τηλεόραση να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο, μόνο που αυτή τη φορά στις οθόνες μας δεν βλέπουμε γυναίκες αλλά άντρες!

6a00d8341c4f4c53ef011168a7b749970c-800wi

Οι auditions για το show ήδη έχουν προβληθεί οι οποίες αναμφίβολα προκάλεσαν τεράστιες εκπλήξεις.

 

Άραγε τα αντρικά ή τα γυναικεία καλλιστεία στην Κύπρο θα έχουν την περισσότερη τηλεθέαση;

αρχείο λήψης

 

Ας πάμε λοιπόν να σχολιάσουμε το Mr. Cyprus 2015 με παραπομπές στο Star Κύπρος 2015:

 

1. Πολλά τατουάζ και σκουλαρίκια:

Chest-Tattoos-5
Σοβαρά πείτε μου αν υπάρχει καμιά οργάνωση που  πληρώνει τους Κύπριους άντρες μας να κάμμουν  tattou! Επιπλέον, ούτε τα σκουλαρικάκια λείπουν απο τους Κυπραίους! Πόσα τατουάζ και σκουλαρίκια να δούμε πάνω τους;

 

2.”Επαγγελματικό” περπάτημα:

atyxhma-pasarela
Πάλε καλά που οι άντρες δεν έπρεπε να κάνουν πασαρέλα με τακούνια όπως τις γυναίκες, γιατί αν κρίνω από το περπάτημα μερικών θα είχαμε ιστορίες! Να πούμε όμως και ότι λέχθηκε πως μερικοί περπατούν πολύ καλύτερα  σχετικά με τις γυναίκες!

 

3. Κυπριακή Εξυπνάδα:

exypnoi
Περιπαίζουν συνέχεια τις Κύπριες διαγωνιζόμενες για τις απαντήσεις τους και για το ότι δεν ξέρουν να μιλούν. Τόσον κακόν έγινεν πέρσι με το Aids και τα συγχαρητήρια που έδινεν η Riar.  Δεκτόν, αλλά ρε παιδί μου φαίνεται το πρόβλημα μεταφέρεται και στον ανδρικό πληθυσμό! “Οικογενειακη κατάσταση: σχετικά καλή!” απαντά ο ένας.

Και ο άλλος εν ακούει τι του είπεν η Καζαντζόγλου και της λέει: “Πε μου;;” Ρε αγόρι μου ναι ζούμε στην Κύπρο αλλά η παρουσιάστρια είναι καλαμαρού και το show δημόσιο, μιλούμε λίγο καλύτερα, όχι όπως μιλούμε στις καφετέριες.

Να σημειώσουμε όμως ότι συμφωνούμε ότι οι άντρες είναι σε καλύτερη κατάσταση σε αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, τους είδαμε να είναι σχετικά άνετοι και να μην κομπλάρουν.

 

4. “Κατάλληλο” ύψος:

83a7c316d3b469f0580c7e8252a6ac49

Το μοντέλο οφείλει να έχει ύψος” λέει η Κουλιανού και λογομαχεί με ένα διαγωνιζόμενο που ισχυρίζεται ότι είναι 1.80 και σηκώνεται για να του αποδείξει ότι είναι μια κεφαλή ψηλότερη του! 1.83 η Κουλιανού, 2 μέτρα παρά κάτι ο Σπαλιάρας. Γιατί έχουν βάλει έτσι ψηλούς κριτές πείτε μου, που την στιγμή που οι Κυπραίοι μας ούτε κατά διάνοια να φτάσουν εκεί πάνω;!  Eίναι γεγονός ότι οι Κυπραίοι και Κυπραίες μας  υστερούν τσας στο ύψος. Εντάξει να μην μιλήσω για τις γυναίκες… Μάλλον οι περισσότεροι Κυπραίοι και Κυπραίες δεν θα έτρωγαν όλο το φαγητό τους όταν ήταν μικροί.

 

5. Πολλαπλά ταλέντα:

Closeup businesswoman hands holding white card sign with what is your talent? text message isolated on grey wall office background. Retro instagram style image. Inspiration education concept

Λοιπόν, στα γυναικεία καλλιστεία ακούσαμε σχετικά συνηθισμένα ταλέντα, χορό,τραγούδι (typical πράματα δηλαδή), αλλά έχω να πω ότι οι άντρες μας είναι πράγματι πολυτάλαντοι! Είδαμε ζαχαροπλάστη, είδαμε χορευτή belly-dance και παράλληλα αισθητικό-, είδαμε ηθοποιό με δραματικούς μονολόγους και είδαμεν και τον άλλον που πάει απλά για να γνωρίσει τους κριτές, χωρίς να έχει ετοιμάσει κάτι. Οκ… Εγελάσαμεν τζιαι σήμερα ρε κοπέλια!

 

6. Κυπριακή ομορφιά:

11224048_1014701731884002_8487125516196187815_n

Το θέμα είναι υποκειμενικό ,τα σχόλια δικά σας, εγώ δεν σχολιάζω… Να αναφέρω μόνο ένα σχόλιο της Ρίτας Αττάλα: ”Εχεις μια μεσογειακή γοητεία!” Εκατάλαβες; Εμείς οι Κυπραίοι είμαστε μεσογειακά γοητευτικός και όμορφος λαός! Ένα είναι το σίγουρο: θα απολαύσουμε γυμνασμένα (αλλιώς φεττωμένα) κορμιά. Περιμένετε και εσυγχίστικα; Διαγωνισμός ομορφιάς ή διαγωνισμός body building;;

 

obama-laugh

Αναμφίβολα ένα απο τα θετικά των κυπριακών ανδρικών και γυναικείων καλλιστείων είναι πώς καθόλη τη διάρκεια τους, θα μας διασκεδάζουν και θα μας κάνουν να γελάμε με την ψυχή μας! Κλείνοντας να αναφέρω ένα σχετικό σχόλιο ενός Κύπριου στο twitter :

Είμαστε από τους πιο άσχημους λαούς της Ευρώπης κι όμως έχουμε καλλιστεία 3 φορές τη βδομάδα στη tv. Λαός με αυτογνωσία“.  

 

Έχει και ένα δίκαιο ο φίλος…

 

Αλλά δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε πώς τόσο στα αντρικά όσο και στα γυναικεία καλλιστεία υπάρχουν διαγωνιζόμενοι και διαγωνιζόμενες που πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται εκεί και που στ’ αλήθεια έχουν την ομορφιά και τα προσόντα που απαιτούνται. Και τέτοια άτομα θέλουμε να βλέπουμε στα καλλιστεία! Επομένως,να μη θεωρούμε πως δεν έχουμε όμορφους Κυπραίους και Κυπραίες!

Good-Luck

 

Καλή επιτυχία σε αυτούς που πραγματικά θέλουν και αξίζουν τον τίτλο 🙂

 

Δες επίσης: Όσα είδαμε (και σχολιάσαμε) όλοι στην πρώτη οντισιόν του Mr. Cyprus!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending