fbpx

4 καταστάσεις που μόνο μια ψηλή Κυπραία μπορεί να καταλάβει!

Είμαι Κύπρια και έχω ύψος 1.80. Καταλαβαίνετε πως για τα κυπριακά δεδομένα είμαι πολύ ψηλή, “κανγκάρα” όπως λέμεν και στα κυπριακά!

Γνωρίζω ότι πάρα πολλές  Κυπραίες (που είναι κάπως κοντές) θα παρακαλούσαν να έχουν το ύψος μου… Συμφωνώ ότι μπορεί το ύψος να είναι ευλογία, αλλά εγώ σας λέω ότι είναι και κατάρα μαζί.

Θα σας περιγράψω την “υπέροχη” πραγματικότητα μιας ψηλής Κυπραίας, μια πραγματικότητα που ζώ καθημερινά!

Ας δούμε συγκεκριμένα 4 προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ψηλές Κυπραίες μας:

1
1ο πρόβλημα: Ενδυμασία!

Δεν υπάρχει παντελόνι στην κυπριακή αγορά που να φτάνει ως τέλια κάτω στα πόδια (για τις ψηλές). Ουσιαστικά όλα τα παντελόνια, φόρμες, κολάν είναι κοντά μας (σαμπώς τζιαι εμιτσιάναν μας). Επία ας πούμε προχτές στο Mall να αγοράσω ένα παντελόνι, πάω στο πρώτο κατάστημα, το παντελόνι κοντό μου. Πάω στο δέυτερο, πάλε το ίδιο, πάω στο τρίτο… Ίντα τζιαμέ ούτε καν μου έμπαινεν τζιαι να πεις είμαι καμιά πασσιά; Αφού εν είμαι! (σημειώστε ήταν το size μου).

Τζιαι ακόμα χειρότερη η κατάσταση στις αθλητικές φόρμες. Το τραγικό είναι όταν βλέπεις μιαν κοπέλα κανονικού ύψους να φορεί την ίδια φόρμα μαζί σου, εκείνης να είναι τέλια fix πάνω της και εσένα να είναι σαμπώς και εβάλαν την στο πλυντήριο στους 1000 βαθμούς! Άτε να μην μιλήσω και για τα mini φορέματα που πάνω μας μοιάζουν περισσότερο με φανέλες αντί φορέματα! Εν πειράζει όμως κοπέλες μου, δημιουργούμε μόδα μόνες μας (ναι που τζιαμέ επεράσαμεν!)

2
2ο πρόβλημα: Τακούνια!

Μα πού να φορήσεις τακούνια κούκλα μου; 1.80 εσύ,  12 πόντοι τα τακούνια εντάξει παίζεται το αν θα κουτουλήσεις στη πόρτα  και στο ταβάνι. Δυστυχώς όσες κοπέλες είναι πολύ ψηλές είναι λίγο δύσκολο να φορούν ψηλά τακούνια. Πάεις στο club ας πούμεν ρέσσεις τους ούλλους, ούλλους όμως μια κεφαλή. Άσε που με τόσον ύψος ένεχεις με ισοροπία και με τα τακούνια εν πολλά πιθανόν να πέσεις και να σπάσεις τα μούτρα σου! Όσο και να λατρεύουμε τα τακούνια δεν μας ταιριάζουν και πολύ κάποιες φορές.

3
3ο πρόβλημα: Όχι ψηλοί γκόμενοι!

Αν  μου έβρετε καθαρά Κυπραίον που να είναι πιο ψηλός από μιαν ψηλή όταν φορεί τακούνια, εγώ θα κάμω 50 τούμπες! Ποια τακούνια μάνα μου; Εγώ δαμέ με τα Converse τζιαι είμαι πιο ψηλή που τους παραπάνω Κυπραίους άντρες! Αστεία-αστεία, αλλά εγώ βρίσκω το τραγικό να περνάς το φίλο σου μιαν κεφαλή. Ο ψηλός στο ζευγάρι πρέπει να είναι ο άντρας. Βέβαια εν στην Κύπρο που ζούμεν και ζητώ πολλά νομίζω. Ενώ αγάπη μου, πάεις στην Πολωνία, στην Σερβία, στην Γερμανία, τζιαμέ να δεις δίμετρους… Ατε κορούες κλείουμεν εισιτήρια χωρίς επιστροφή νομίζω;! Ααα και το πιο κωμικοτραγικό είναι που σου κολλούν ούλλοι οι κοντοί! Ρε παιδκιά, γιατί εν ετρώετε όλο σας το φαΐν όταν ήσασταν μωρά;;

4
4ο πρόβλημα: Παντού εξέχεις!

Στις φωτογραφίες πάντα εσύ να εξέχεις,αλήθκεια πόσες φορές σου λένε να “κοντύνεις” για να βγάλουν φωτογραφία μαζί σου; Επιπλέον, όπου και να πάεις βλέπεις τους άλλους από ψηλά! Κάποτε είναι πολύ θετικό τούτο, στις συναυλίες π.χ. βλέπεις άνετα τον τραγουδιστή, διά σου και το αερούι και άφησ’ τους άλλους να είναι μέσα στην πίττα και να μεν αναπνέουν.

Επιπρόσθετα, δεν σε χωρούν οι τόποι. Στα θρανία του πανεπιστημίου τα πόδια σου εν τα χωρεί, το ίδιο και σε κάποια αυτοκίνητα. Όταν θέλεις επίσης να δεις τον εαυτό σου ολόκληρο στον καθρέφτη δεν μπορείς…

tall

Αυτά είναι ίσως τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια ψηλή Κυπραία. Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πώς το ύψος δεν παύει να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Επομένως όσες είμαστε ψηλές, ας είμαστε ευχαριστημένες και τι να κάμουμεν… Ας εκλαμβάνουμε τις παραπάνω καταστάσεις σαν αστείες καθημερινές περιπέτειες!

Δες επίσης: Ποιοι είναι 5 κύριοι λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις κοντές κοπέλες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending