fbpx

ΑΓΑΠΗ: Τι είναι λάθος και τι σωστό; Ποιος το ορίζει;

Ακούω συχνά γύρω μου νέους ανθρώπους να λένε:

”Τέλος θα γίνω αναίσθητος/η… Δεν θα ξαναγαπήσω, ούτε θα νιώθω τίποτα από δώ και πέρα.Βαρέθηκα να πληγώνομαι! Να δίνω τα πάντα και να μην παίρνω τίποτα πίσω!”.

 

Νομίζω πως είναι πολύ λυπηρό να ακούς νέα παιδιά να λένε αυτά τα λόγια! Γιατί δηλαδή οι νέοι που έχουν τόση αγάπη μέσα τους, να την κρατάνε καλά κρυμμένη στην ψυχή τους και να το παίζουν σκληροί, αναίσθητοι τύποι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να περνάνε καλά;!

 

Λένε και γράφονται διάφορα για την αγάπη…

wersm_facebook_love-657x360

Τη χωρίζουν σε είδη και κατηγορίες σαν να είναι κάτι τόσο απλό, κάτι υλικό και χειριπιαστό! Λάθος! Η Αγάπη και τα Συναισθήματα είναι έννοιες βαθύτερες που δεν φυλακίζονται και δεν οριοθετούνται! Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι… Να δίνεις τα πάντα, χωρίς να σκέφτεσαι αν θα πάρεις κάτι πίσω, γιατί πολύ απλά η ανιδιοτελής αγάπη είναι αυτή που στο τέλος της ημέρας, όταν θα κάνεις την αυτοκριτική σου, θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα!

 

Τι είναι λάθος και τι σωστό; Ποιος το ορίζει;

relationship

Καταλαβαίνω πως το να πληγώνεσαι από κάποιον άνθρωπο, στον οποίο εσύ υπολόγιζες και τον ήθελες στην ζωή σου, δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου! Όλοι μας το έχουμε ζήσει και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως αυτή είναι μία από τις καταστάσεις που σε σκληραγωγούν και σε ωριμάζουν. Όμως δεν θα σταματήσεις να αγαπάς και να νιώθεις εξαιτίας κάποιων αναίσθητων που ”παίζουν” με τις καρδιές άλλων!

 

Απελπίζεστε και σκέφτεστε έως πότε θα είστε ελεύθερος και μόνος…

love relationship

Πασχίζετε να βρείτε κάποιον να είστε μαζί. Λες και όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από ερωτικές σχέσεις. Βάζετε ταμπέλες και κτητικές αντωνυμίες πάνω από ανθρώπους.. Σοβαρευτείτε και συγκεντρωθείτε λίγο βρε παιδιά! Κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει στον κόσμο!

Η δικιά μου συμβουλή είναι: ” Όταν θα σταματήσεις να κυνηγάς κάτι, σίγουρα θα έρθει κάτι πολύ καλύτερο, όταν δεν θα το περιμένεις!

 

Δες επίσης: “Κάποιες φορές…” – Τι γίνεται με την αγάπη και τον έρωτα;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending