fbpx

5 τύποι αρσενικών που εν να φκεις σίουρα μια φορά στη ζωή σου μαζί τους!

Δυστυχώς –ή ευτυχώς– υπάρχουν μερικοί τύποι αρσενικών που θέλοντας ή μη, σχεδόν ούλλες οι κοπέλες εν να συναντήσουν στη ζωή τους.

Κάποιοι εν πιο φυσιολογικοί που τους άλλους τζιαι κάποιοι άλλοι απλά εν αντέχουνται.

Ποιοι είναι οι 5 πιο διαδεδομένοι τύποι όμως;

 

1
Ο “hello it’s me??!!”

Τούτος εν το τυπούι που εν να φκείτε μια φορά (το πιο πιθανόν ήβρες τον στο facebook or dating app), εφκήκετε μια φορά, ετζιέρασε σε ένα καφέ στα «χαλαρά» τζιαι που επήε σπίτι έστειλε σου “έφτασα“. Το πρωί (αφού εσύ εν απάντησες) έστειλε σου «καλημέρααα.. Τι κάνεις;» Μετά από συζήτηση (από ευγένεια) συνεχίζει να σου στέλλει μέχρι να τελειώσεις τζιαι τις σπουδές σου (μεν σου πω ως τη φάση του μεταπτυχιακού!)

2
Ο “μαμιάς” της γειτονιάς σας

Τούτος εν το παιδί που εν να σου αρκέψει που την ώρα που να κάτσετε για καφέ, ως την ώρα που εν να τον χωνέψεις (ΤΟΝ ΚΑΦΕ!) τζιαι να σου λαλεί για τη φάση που εφκήκε με την Penelope  Cruz, για τη φάση που έπιασεν την γεναίκα του John Lennon (γιατί τόσο… κοπέλλι ένει που σιγά μεν άφηνε τζιαι μια χιππού έξω που τη λίστα του)! ΝΑΙ ΦΙΛΕ, ΠΟΚΑΤΣΕ ΝΑΚΚΟΝ!! Δηλαδή αν επήενες με τις μισές που τούτες που μου είπες, εν να επάθενες κανένα πρόβλημα (ξέρεις πού).

3
«It’s me, It’s me, It’s all FOR ME »

Ναι, σίουρα έκαμες ένα συνειρμό τωρά εσύ που το διαβάζεις! Το παιδί που γοητεύεσαι επειδή εσπούδασεν Αγγλία τζιαι κάμει το μεταπτυχιακό του Ισπανία τώρα! Τζείνος που λαλείς «ρε εν ανοιχτός ο νους του τούτου, εσπούδασεν εξωτερικό! Έχουμε πολλά να πούμε!» Πάεις τζιαμέ, σασμένη κοκέτα αφού θέλεις να τον γοητεύσεις. ΠΕΛΛΑΡΕΣ. Τζιαι με τες πιζάμες να επίεννες εν θα έπερνεν είδηση. Τόσο πολλά εμίλαν για τον εαυτό του, που λαλείς «Εχέξιξι, έπρεπε να παραγγείλλω σόδα τζαι όι κρασί. Πέρκιμον τζαι χονέψω τούτα που ακούω»… Ως τζαι για το πόσο συναρπαστική ήταν η πτήση του τον πρώτο χρόνο ε να σου πει . Περιττών να σου πώ εν θα προλάβεις να πεις καν τι σπουδάζεις, αφού στο κάτω-κάτω, ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΦΤΕΙΣ ΚΟΡΑΣΣΙΑ;;; Εν συνέντευξη που ήθελε να δώκει τζαι όι ραντεβού.

4
Ο «αραχτός και light» (NO TOGETHER) τύπος

Εν τούτος που εν να καταλάβει σε τι φάση είσαι, εν θα σε πιέζει – πρίζει. Εν βολέφκει σήμερα να βρεθείτε; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΠΟΜΠΑΑΑ Η ΦΑΣΗ. Έσσιεις ώρα τζιαι για τις φίλες σου τζιαι για ούλλα. Ε όμως σε κάποια φάση εν να καταλάβεις πως του πελλού εν τζιαι αρέσκεις του ΕΣΥ. Αρέσκουν του τα… προσόντα σου. Γουστάρει μαζί σου γιατί εν τον πρίζεις. Έλα μου όμως που σε κάποια φάση εν να θέλεις να κόψετε τζιαι καμιά κουβέντα, να πάτε τζιαι για κανένα καφέ. Μεν σου πω εν θα μάθεις ποττέ αν ήταν σε σχέση, χωρισμένος ή χήρος.. Αυτός ο τύπος θα είναι πάντα ένα μυστήριο.

5
Ο τύπος «ΑΡΜΑΡΙ»

Ναι, μιλώ για τζείνον που το πρώτο πράμα που «σου γυάλλισε» ήταν το σώμα του. Λαλείς «Μπράάάβο μου!!». Ξεκινάτε να φκένετε. Πρώτη εβδομάδα χαλαρά, δεύτερη το ίδιο. Ε μετά λαλείς του:

«Έχω ώρα να βρεθούμε Δευτέρα.»

– «Ε, ρε μάνα μου Δευτέρα – Τρίτη κάμμω κοιλιακούς, so εν να είμαι πτώμα.»

– «Θέλεις να πούμε Τετάρτη που εν έχω πανεπιστήμιο;»

– «Ε ρε κούκλα μου Τετάρτη εν leg day τζιαι αν βρεθούμε είμαι σίουρος εν θα πάω (επειδή αφορμή γυρέφκω να μεν πάω)»

Και πάει λέγοντας. Εννοείται ο φίλος από εδώ έμεινεν με την… μπάρα στο σσιέρι, αφού για τίποτε άλλον εν έσσιει ώρα παρά που το γυμναστήριο…

*Εννοείται το άρθρο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα και δεν έχει κανένα σκοπό να προσβάλει κανένα 🙂

Εσύ είδες κάποιον από τους πιο πάνω τύπους;

 

Δες επίσης: To πρώτο ραντεβού: Κυπραίος VS Kυπραία (Part 2)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending