fbpx

UNISPORTS: Έκλεισε την 3η θέση και βλέπει ψηλότερα! (PHOTOS)

Πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη χθες βράδυ στη Λεμεσό ανάμεσα στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας. Ένας αγώνας με άμεσο ενδιαφέρον για την 3η θέση με τις φιλοξενούμενες του Ευρωπαικού να επικρατούν με 28-54.

Πολύ δυνατά μπήκε στο παρκέ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού με το πέρας του πρώτου 4λέπτου προηγούνταν με 0-9. Το ΤΕΠΑΚ μείωσε την διαφορά στο -5 (4-9) ένα επιθετικό ντεμαραζ όμως από τις πορτοκαλί αύξησε εκ νέου την διαφορά με την κόρνα να βρίσκει τις δυο ομάδες στο 4-17.

Επιθετικά μπήκε το ΤΕΠΑΚ στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα επιμέρους σκορ 6-2 έφερε το σκορ στο 10-19 στο πρώτο τρίλεπτο. Με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη κάτω από το καλάθι οι γηπεδούχοι έκαναν ένα αρκετό 10λεπτο περιορίζοντας παράλληλα την επιθετική δραστηριότητα του Ευρωπαϊκού. Κάπως έτσι, οι 2 ομάδες αποσύρθηκαν για το ημίχρονο με το σκορ στο 14-27.

Με την επαναφορά, οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού μπήκαν αποφασισμένες να μην αφήσουν το ΤΕΠΑΚ να κάνουν όνειρα και με όπλο την επιθετική τους ισχύ έτρεξαν ένα σερί 0-10 με το σκορ να φτάνει το 14-37. Οι πράσινες όμως, που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι ψες δεν είχαν διάθεση να παραδοθούν και το πάλεψαν όσο τις έπαιρνε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 21-43.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αρκετές ωραίες προσπάθειες και με το επιμέρους σκορ να φτάνει στο 7-11.

Με την κόρνα της λήξης λοιπόν να ηχεί και το δείκτη του σκορ να σταματά στο 28-54 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έφτασε στη νίκη παραμένοντας σταθερά στην 3η θέση. Το ΤΕΠΑΚ, απ’ την άλλη, παρά τη προσπάθεια του, γνώρισε ακόμα μια ήττα και παρέμεινε τελευταίο.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου:  Προδρόμου Μ., Ιωσήφ Ε., Καρυκίδου Ε., Γεωργίου Σ., Μπείτη Κ., Παπαχατζάκη Φ., Κιτρομηλίδου Δ., Πολυκάρπου Ν., Βαλανίδου Μ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καζαντζιάν Α.,Τσολιά Π., Τσολιά Μ., Παπά Μ., Γεωργίου Ε., Κλόκκαρη Π., Παπαστάμου Χ., Λεβέντη Μ., Νικολακοπουλου Σ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending