fbpx

UNISPORTS: Παλεύει για τη 2η θέση το Frederick (PHOTOS)

Άνετη νίκη χτες βράδυ το Πανεπιστήμιο Frederick αφού επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου με 0-3 σετ στα πλαίσια της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι του Frederick μπήκαν καλύτερα στον αγώνα παίρνοντας από την αρχή προβάδισμα με το πρώτο ταιμ-άουτ να τους βρίσκει μπροστά με 6-11. Με την επανέναρξη το πόδι δεν έφυγε από το γκάζι με την διαφορά σιγά-σιγά να μεγαλώνει με αποτέλεσμα το πρώτο σετ να λήξει 12-25 και τους φιλοξενούμενους να κάνουν  το 0-1 σετ.

Παρόμοια εξέλιξη και στο δεύτερο σετ με τους γηπεδούχους να το παλεύουν όσο μπορούν αλλά το Frederick να είναι καλύτερο. Με τις 2 ομάδες να μονομαχούν μπροστά από το φιλέ και τους φιλοξενούμενους να συντηρούν καθόλη τη διάρκεια του σετ μια διαφορά ασφαλείας, έφτασαν στο 0-2 (15-25).

Στο τρίτο σετ οι 2 ομάδες έπαιξαν πιο ελεύθερα, πιο «άναρχα». Με την διαφορά ποιότητας να είναι εμφανής και παρά τη σχετική χαλαρότητα εκ μέρους του Frederick, ο φωτεινός πίνακας συνέχισε να δείχνει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, παίρνοντας και το τρίτο σετ με 17-25.

Με τη νίκη του αυτή το Frederick έφτασε τις 2 νίκες και θα κυνηγήσει τις πιθανότητες του για τη δεύτερη θέση στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στους ήδη εστεμμένους πρωταθλητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από την άλλη, δεν έχει καταφέρει ακόμα να γνωρίσει τη χαρά της νίκης.

*** Στα αξιοσημείωτα, οι 6 συνεχόμενοι πόντοι στο 3ο σετ από το σερβίς του αρχηγού του Frederick, Κώστα Καλαφάτη.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χαραλαμπίδης Α., Χατζηπαναγιώτου Γ., Κωνσταντίνου Σ., Αντρέου Α., Μάτσας Χ., Μηνά Γ., Μάτζιαρος Ρ., Κλεάνθους Κ., Κουτσογιάννης Χ., Κρασιάς Α.

Πανεπιστήμιο Frederick: Φάρχαν Κ., Δεμιντάς Β.,Παπαλάς Χ., Λουκά Λ., Προδρόμου Χ., Καλαφάτης Κ., Μυτιληναίος Β., Τίλλευ Μ., Ζαννέτος Σ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending