fbpx

UNISPORTS: Πήρε την ουσία και βλέπει το ντέρμπι κορυφής (PHOTOS)

Νίκη με την οποία «κλείδωσε» την δεύτερη θέση πέτυχε ψες το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Γυναικών (εκκρεμεί το αναβληθέν παιχνίδι με το Πανεπιστήμιο Frederick) επικράτησε του Πανεπιστημίου Λευκωσίας 1-3. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τις νικήτριες η Χαρά Κλεάνθους που σημείωσε τα 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας της.

Και όμως ήταν το γηπεδούχο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που μπήκε καλύτερα στο τερέν με τις Αντωνία Πελοπίδα και Ελένη Τουμπή να μην καταφέρνουν να νικήσουν την Άντρια Τάκη. Το Ευρωπαϊκό, από τη μεριά του, φάνηκε επηρεασμένο από το βρεγμένο γήπεδο (του αγώνα είχε προηγηθεί βροχή), ευτύχησε όμως να είναι αυτό που θα σκοράρει.

Ήταν το 10ο λεπτό της συνάντησης όταν η Βικεντία Γεωργίου έκανε το σουτ από δεξιά, η Μαρία Προκόπη απόκρουσε ασταθώς με τη μπάλα να γλιστρά από τα χέρια της, να καταλήγει στην Κωνσταντίνα Λουκά που με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1 για τις πορτοκαλί.

Πανομοιότυπο ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος, με τις γηπεδούχες να προσπαθούν να πιέσουν για την ισοφάριση και το Ευρωπαϊκό να σκοράρει μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης (27ο του αγώνα) με την Χαρά Κλεάνθους με πλασέ να σημειώνει το 0-2. Και αφού η Άντρια Τάκη όποτε χρειάστηκε κατέβασε τα ρολά στις επιθετικές προσπάθειες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο 32ο λεπτό έγινε το 0-3 και πάλι με δράστη την Κλεάνθους.

Το τέρμα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει, φυσιολογικά, ο ρυθμός του αγώνα αφού από τη μία το Ευρωπαϊκό έπαιρνε αυτό που ήθελε ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που κυνηγούσε την νίκη και τις πιθανότητες που είχε για την δεύτερη θέση δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Ένα εξαιρετικό σουτ της Λουκά σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών της Προκόπη με το τελικό 1-3 να διαμορφώνει η Τουμπή με ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 47ο λεπτό.

Με αυτή του τη νίκη, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έφτασε τους 12 βαθμούς και θα κυνηγήσει τις πιθανότητες του για τον τίτλο στο εξ αναβολής παιχνίδι της ερχόμενης βδομάδας με το Πανεπιστήμιο Frederick. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, από την πλευρά του, δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την πολύ καλή του εμφάνιση με νίκη και τερμάτισε στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Νικολάου Δ., Κιρκίνη Α., Λυν Α., Προκόπη Μ., Μαλλιαρού Β., Πελοπίδα Α., Οδυσσεώς Α., Τουμπή Ε., Μαγνήτη Α.

Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Β., Σολέα Μ., Ματθαίου Μ., Στραντζοπούλου Χ., Λουκά Κ., Τάκη Α., Αντωνίου Α., Κλείτου Χ., Χαραλάμπους χ., Φιλίππου Π., Κυριάκου Α.-Μ., Κλεάνθους Χ.

Στο άλλο αγώνα της αναμέτρησης το Frederick University πέρασε σαρωτικά και από το Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού κέρδισε με 10 – 1 την αντίπαλη ομάδα. Πλέον το ενδιαφέρον κορυφώνεται αφού την Δευτέρα 7/12/2015 Frederick University και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αγωνίζονται για τον τίτλο!

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending