fbpx

4+1 τρόποι να αντιμετωπίσεις μία σχέση εξ αποστάσεως!

Με αφορμή συζητήσεις που ακούω από φίλες μου (και μετά από δική τους απαίτηση) αποφάσισα να γράψω για τις σχέσεις εξ αποστάσεως. Αυτό το είδος σχέσης έχει γίνει φαινόμενο πια στις μέρες μας (δεν θα καταλάβω ποτέ πώς τα καταφέρνετε, αλλά μπράβο σας πάντως).

Σίγουρα τραβάτε κι εσείς τα ζόρια σας! Γι’αυτό δείτε εύκολους τρόπους να ξεχνιέστε, να μην βασανίζετε το μυαλό σας και να μην σας εκφράζει το γνωστό σε όλους τραγούδι ” Όλα σε θυμίζουν…’‘.

 

Ποιοι είναι αυτοί οι 5 τρόποι;

 

1. Φίλεε έλα απόψε που πονάωω!

friendship008

Καταλαβαίνω πως το χειρότερο για κάποιον που έχει μία σχέση και είναι μακριά το άτομο που αγαπά, είναι όταν φτάνει το βράδυ. Το βράδυ όταν ξαπλώνεις μόνος/η σε ένα διπλό κρεβάτι, οι αναμνήσεις, το μυαλό και τα συναισθήματα ξυπνάνε και γίνονται πιο έντονα. Κι εδώ έρχεται το καλύτερο φάρμακο, οι φίλες και οι φίλοι! Παίρνεις τις πυτζάμες σου και πας στο σπίτι της κολλητής/ού σου. Χτυπάς το κουδούνι κι εκείνος/η ξέρει ότι μόνο εσύ θα μπορούσες να είσαι τέτοια ώρα κάτω από το σπίτι του/της. Η άλλη επιλογή είναι να ντυθείς, να βάλεις τα καλά σου και να βγεις! σίγουρα με καλή παρέα και ωραία μουσική, όλα αντιμετωπίζονται!

 

2. Movie Night!

awesome-cool-friends-girly-Favim.com-1044199

Πόσα και πόσα βράδια έχουμε περάσει βλέποντας ταινίες και το λάπτοπ να παίρνει φωτιά… Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αποφύγετε τα ρομαντικά και ο,τιδήποτε περιέχει το ερωτικό στοιχείο. Ας πούμε ένα θρίλερ θα ήταν η καλύτερη επιλογή! Ποπ κορν (σιταροπούλα αλα κυπριακά), πατατάκια, κεράκια, καναπέ, πάπλωμα/κουβέρτα και λάπτοπ ενωμένο με την τηλεόραση. Όλα αυτά είναι ο σύμμαχός σας για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

 

3. Να αποφεύγεις να μιλάς συνέχεια γι’ αυτόν/ή και όχι συνέχεια Skype!

o-SKYPE-facebook

Ξέρω είναι δύσκολο να αντισταθείς στο να μιλάς συνέχεια μαζί του/της, καθώς πλέον υπάρχουν τόσοι τρόποι να μιλάτε, όμως μ’ αυτόν τον τρόπο -πιστεύω- πως σου λείπει περισσότερο και η κατάσταση φορτίζεται περισσότερο συναισθηματικά. Με το να μιλάτε ώρες στο Skype και να λέτε ο ένας στον άλλον το πόσο πολύ θα θέλατε να είστε τώρα μαζί, δεν αλλάζει κάτι, ούτε η απόσταση μικραίνει.

 

4. Να αποφεύγεις τα ερωτικά τραγούδια

1779323_481307785306629_709091205_n1

Εκτός από ρομαντικές ταινίες, θα πρέπει να αποφύγεις και τα ρομαντικά τραγούδια, του τύπου:

  • Έφυγες και όλα μιάζουν όνειρο κακό..”
  • ‘”Πού να ‘σαι τώρα που κρυώνω και φοβάμαι..”
  • ‘”Τι να λέμε μου ‘χεις λείψει…”
  • “Θέλω τόσο να σε δω…Όλο λέω πως δε θ’ αντέξω… Αν τα μάτια σου ποτέ δεν ξαναδώ… Έχω 5 μήνες να σε δω, κοίτα με ακόμα εδώ σε περιμένω”

 

5. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…

15-βήματα-για-να-ξεπεράσεις-έναν-χωρισμό

Κι αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό, ίσως θα έπρεπε να προχωρήσεις και χωρίσεις! Ξέρω η αλήθεια πονάει, όμως με το να πιέζεσαι, να στενοχωριέσαι και να χαλάς την διάθεσή σου δεν κερδίζεις κάτι ούτε προχωράς στην ζωή σου! Κοίτα δίπλα σου κι ίσως βρεις κάτι καλύτερο

 

Εσύ έχεις ζήσει κάτι αντίστοιχο;

 

Δες επίσης: 4 μύθοι και αλήθειες για τις σχέσεις εξ αποστάσεως (φιλικές και μη)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending