fbpx

Τι βλέπουν τα ματούθκια μας στα clubs: Να φκούμε τελικά παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Εκοντέψαν οι μερούες να φει τούτος ο χρόνος και ο κάθε Κυπραίος πρέπει να πάρει την “σοβαρότατην” απόφαση για το πού θα  πάει να τα σπάσει μετά απο τα παναΐρκα , τα μάτσια μούτσιου (αγκαλιές και φιλάκια) και το πρίσμα που τη σούβλα και τη βασιλόπιτα που εν να κάμει με τους συγγενείς του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Να βγει λοιπόν σε club ή να περάσει ήσυχα τα ξημερώματα της 1ης του χρόνου σε κανένα σπίτι με φίλους;

αρχείο λήψης (9)

Χωρίς αμφισβήτηση, η πλειοψηφία εν να φκει σε club.

Τι συναντά όμως συνήθως ένας Κυπραίος στα clubs made-in-Cyprus που σίουρα εν να τα συναντήσουμε και όσοι φκούμε τη νύχτα τούτην;

Καταρχάς πάεις στην είσοδο του club: Περιμένεις κανένα μισάωρο μεσ’ τον ψόφο στην ουρά που εκάμαν οι άλλοι τζιαμέ έξω.

anigif_enhanced-buzz-6073-1421866019-9

 Εντάξει, να τονίσουμεν ότι εμείς οι Κυπραίοι ένι ξέρουμεν τι σημαίνει ουρά ή σειρά και είμαστεν έτσι “κούλου-μάκκα” ένα πράμα, ώσπου να αποφασίσουν οι bodyguards να μας αφήκουν να μπούμε μέσα.

Δεν ξεχνούμεν επίσης τους bodyguards: Πάντα εν δυνάμενοι τζιαι πρέπει να ελέγξουν αν πράγματι έχεις την ηλικία που πρέπει για να δικαιούσαι να πάεις στο club.

αρχείο λήψης (10)

Ας πούμεν είσαι στρατιώτης: Όι εν μπαίνεις φίλε μου, εν εχεις κορούες μαζί σου και είσαι μωρόν ακόμα.

Είσαι όμως κορούα; Τζιαι μαθήτρια του γυμνασίου –που λαλεί ο λόος– καλό μάνα μου μπαίνεις, τζιαι με ταυτότητα θέλεις, με τίποτε. Ε σιγά τωρά, εν μπορείτε να μιλήσετε για διακρίσεις. Προς Θεού!

Ένιγουεϊ, εν να πληρώσεις τζιαι είσοδο. Τη νύχτα στις 31 του χρόνου παιδκιά, ενημερώνω σας ότι στα κλαμπ συμβαίνουν πράματα μαγικά!

tumblr_inline_nqvdsrELGC1rt6qr4_500

Πώς αλλιώς εξηγούνται οι τόσον ψηλές τιμές για κρατήσεις ή είσοδο; 65 ευρώ και πάνω ιμίσσιη μου, για να πάεις να σουστείς τζιαι να τραγουδήσεις το “Xριστούγεννα, Χριστούγεννα ευτυχισμένα” της Βανδή. Εν μπορούμεν δηλαδή να βάλουμεν το ραδιούιν τζιαι να σουζούμαστε μόνοι μας σπίτι μας;!

Μπαίνεις τέλος πάντων μέσα. Τι αντικρίζεις τζιαμέ;

 

1
Κυπραίες ντυμένες σαν… Χριστουγεννιάτικα δέντρα


Νομίζουν ότι εν να πάσιν να πιάσουν βραβείο Νόμπελ στο Χόλιγουντ. Εντάξει κούκλα μου, εκαταλάβαμεν το εψούμνισες με την πουλουστρίνα σου τα Χριστουγεννιάτικα σου ρούχα. Αλλά εν σε club Κυπραίων που πάεις τζιαι πάλε Κυπραία είσαι. Εν αλλάσεις, όσα λαμπούθκια τζιαι αστερούθκια βάλεις πάνω σου!

Να μεν μιλήσω τζιαι για εκείνες που γίνονται από μόνες τους ρεζίλιν. Γίνουμαι κακός άνθρωπος, αλλά πέτε μου πόσον λογικό είναι να βγαίνει μια κοπέλα με ενδυμασία πλήρως ακατάλληλη για το σωματότυπο της πάνω στα τραπέζια τζιαι στο μπαρ, να πισκαλιά τζιαι να σούζεται τζιαι να κάμουν πασιαμάν οι άλλοι ούλλοι;

2
Κυπραίες βαμμένες σαν τους καλικάτζιαρους του Άγιου Βασίλη

 Ε συγγνώμη δηλαδή, εν να φκούμε Πρωτοχρονιάν ημέρα τζιαι να μεν βαφτούμεν; Αμαρτία! Να βαφτούμεν κούκλες μου, αλλά με το μέτρο, εν τζ’ εν ανάγκη να φουλωθούμε το μεικ-απ τζιαι τα κοτσινάδκια. Να έρτει τζιαι ο νέος χρόνος τζιαι να αντελοσσιαστεί!

3
Κυπραίες υπερβολικά-προκλητικά ντυμένες

Ε σόρρυ ρε παιδκιά που το σχολιάζω τζιαι τούτον, αλλά εν τζαι λαλώ τζιαι ψέματα. Έρκεται μου η άλλη ασπούμεν τζιαι  δείχνει τα ούλλα, με ένα φόρεμα που σε κάμει να αναρωτιέσαι αν ήταν μπλούζα. Εντάξει τωρά, μπορεί να εσυγχίστηκεν η κοπέλα, πες την μέρα τούτην έφαεν ήπιεν πριν, λάθη συμβαίνουν… Αλλά ώσπου πάει η κατάσταση εξέφυγεν εντελώς, σε σημείο που εν θα ξεχωρίζεις αν εν σε κλάμπ που επίες ή… καπαρέ!

Υ.Γ για φωτογραφικό υλικό επισκεφτείτε την σελίδα του Feel Famous για να καταλάβετε.

4
Κυπραίοι που τρέχουν τα σάλια τους


Ε λογικόν εν να μου πείτε, έννεν; Πώς να μέν τρέχουν τα σάλια των αρσενικών και να ππιριλώνουν και τα μάτια τους μπροστά στις καταστάσεις που βλέπουν;

5
Κυπραίες και Κυπραίοι να χορεύκουν σαν τους ξιλομένους


Ας το παραδεχτούμε, 9 στους 10 Κυπραίους χορεύκουν σαν τους ξιλομένους. Ουυ ειδικά, τη νύχτα στις 31 που εν να πιουν σφινάκια, βότκα πορτοκάλι, λλία ποτηρούθκια ουίσκι, καμιά βότκα shark, κανένα ούρσους , ε τζιαι κανένα ποτηρούι κρασούι ή σαμπάνια λόγω της περίστασης κτλ… Καταλαβαίνετε ίνταλως εν να χορεύκει ο Κυπραίος!

6
Και τέλος, σίγουρα θα δούμε και μια παρέα ξένων νεαρών

(Εν λέω κάτι άλλο για να μεν με πείτε ρατσίστρια) που θα χορεύουν σε RNB ρυθμούς, (yolo καταστάσεις) ακόμα τζιαι αν πέζει Πάολα τζιαι Παντελίδης! Θυμούμαι ασπούμεν την τελευταία φορά που επία club, είχε έτσι καμιά 10ρκά έγχρωμους (και άντρες και γυναίκες) που εχορεύκαν σε πολλά έξαλλους ρυθμούς τζιαι η κατάσταση ήταν πολλά Ayia fucking Napa. Σοβαρά εφοήθηκα!

7
Να συμπληρώσουμε πως στα clubs, εφαρμόζεται “επιτυχώς” ο νόμος που δεν επιτρέπει το κάπνισμα

Νναιιι, αφού τζιαι μετά πάεις σπίτι τζιαι βρωμοζολείς τσιάρα ώς την άλλη μέρα –no comment! Ααα τζιαι ένα τελευταίο: Πάντα εν ωραίος/α ο barman ή η barwoman.

Τελικά να βγεις ή να μη βγεις αυτή τη μέρα σε club; 

Ότι κι αν κάνετε, όπως κι αν περάσετε τη μέρα αυτή, να την περάσετε υπέροχα! (Τζιαι σιγά-σιγά με το ποτό, εν τζι’ εν ανάγκη να γίνετε τσαλάτζια!)

 

Δες επίσης: “Ρε, τι εν να κάνεις την Πρωτοχρονιά;” – 4+1 έγνοιες των Κυπρίων πριν το 2015!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending