fbpx

Αποχαιρετώντας το 2015: Τι θα του λέγαμε αν μπορούσαμε;

Αγαπημένε μου χρόνε 2015,

Γράφω σε εσένα αυτό το γράμμα – άλλωστε σε ποιον άλλο να το γράψω; Στον Άγιο Βασίλη; Όσες φορές και εάν του έχω γράψει αυτός ποτέ του δεν μου έχει απαντήσει. Τώρα εύχομαι να μου απαντήσεις εσύ.

 

Ξέρω πως σε λίγες μέρες θα φύγεις και δεν ξέρω πώς να σε αποχαιρετήσω…

κατάλογοςδ

Βλέπεις εγώ δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς και νομίζω κανένας μας. Άλλωστε ποιος μπορεί να αποχαιρετήσει κάποιο που αγαπάει τόσο πολύ; Και όμως, εσύ μου έμαθες να αποχαιρετώ τα άτομα που αγαπώ, γιατί τα πήρες μακριά μου, χωρίς καν να τους πω ένα αντίοόσο δύσκολη και εάν είναι αυτή η λέξη.

 

Το 2015 μου χάρισε ωραίες αναμνήσεις, γέλια, στιγμές με φίλους και με την οικογένεια μου.

family-enjoying-a-christmas-story images (2)

Μου έμαθε να βοηθάω αυτούς που έχουν ανάγκη, τώρα που αυτός ο κόσμος καταστρέφεται – ή μάλλον καλύτερα, τώρα που εμείς οι ίδιοι τον καταστρέφουμε.

 

Παρόλ’ αυτά, μου έδωσες πόνο και έκλαψα τόσο πολύ όσο πότε…

Αυτό γιατί φοβάμαι πώς όλα όσα ονειρεύομαι για ‘μένα και για αυτούς που αγαπάω δεν θα έρθουν. Θα τα πάρεις φεύγοντας, όπως πήρες και τόσα άλλα μαζί σου. Όπως σπίτια και ανθρώπους, που άπλα προσπαθούσαν να ξεφύγουν, να σωθούν για ένα καλύτερο αύριο, που όλοι μας αξίζει να ονειρευόμαστε.

2b607414b1ec1262ede1a7a4ab14678a  download (1)

 

Φοβήθηκα τόσο πολύ αυτόν το χρόνο…

Ακόμα φοβάμαι πως τίποτε δεν έχει τελειώσει και θα έρθουν άλλα πιο δύσκολα ακόμα. Γι’ αυτό σου ζητάω φεύγοντας να δεις τι έχεις κάνει σε όλο τον κόσμο και να μην ξαναεπιτρέψεις να συμβαίνουν τέτοια απάνθρωπα πράγματα.

 

Ο νέος χρόνος ας μας φέρει μόνο χαρές, δύναμη, ελπίδα και αγάπη. Έτσι, θα ξανασταθούμε στα πόδια μας, έχοντας δίπλα μας μόνο τους ανθρώπους που αξίζουν να είναι δίπλα μας.

pocket-watch-time

 

Στις 31 Δεκεμβρίου, όταν θα καθόμαστε όλοι μπροστά από την τηλεόραση και θα βλέπουμε τους δείκτες της ώρας να τρέχουν τόσο γρήγορα για να αλλάξει η ώρα, η μέρα και η χρόνια, εγώ εκείνη την ώρα θα προσπαθήσω να σκεφτώ όλα τα ωραία που πέρασα. Με ανθρώπους που είτε είναι μαζί μου τώρα, είτε όχι. Μετά από αυτό το λεπτό, θα αφήσω πίσω μου κάθε δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο.

Θα ονειρευτώ το νέο αισιόδοξο χρόνο το 2016 και θα το ζήσω όσο μπορώ καλύτερα.

 

Όλοι μας αυτό πρέπει να κάνουμε: να αφήσουμε πίσω στο παρελθόν του 2015 καθετί που μας έχει πληγώσει και να πολεμήσουμε για το αύριο μας.

 

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος 2016!

Happy-New-Year-2016-Faceboo-Cover-7

 

Δες επίσης:

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending