fbpx

Τα δικά σας αποτελέσματα στο StudentLife Poll: “Τι θέλεις να σου φέρει το 2016”;

Πάντα έχουμε να λέμε ότι η προηγούμενη χρονιά είναι η χειρότερη μας. Συνήθως, θυμόμαστε τα κακά περισσότερο από τα καλά. Γι’ αυτό και εμείς σας ζητήσαμε να μας πείτε τι θα επιθυμούσατε να σας φέρει το 2016 και ταυτόχρονα μπορούσατε να δείτε πόσοι συμφωνούσαν μαζί σας.

Με την ολοκλήρωση του Poll, βρήκαμε αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα και απαντήσεις, από δείγμα 161 φοιτητών και φοιτητριών που έλαβαν μέρος!

 

Δες τα πιο κάτω:

 

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η πλειοψηφία των φοιτητών σχετικά με την ευχή για το νέο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο τους. Προτεραιότητα έχουν τα μαθήματα παρά οι γνωριμίες απ’ ότι φαίνεται! Το 76% θα ήθελε να περάσει ούλλα τα μαθήματα, ενώ μόνο το 24% θα ήθελε να γνωρίσει νέα άτομα στα μαθήματα.

Students studying in Common Knowledge CafŽ

 

Επίσης, οι σχέσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν έχει να κάνει με φιλίες, με λίγη διαφορά όμως στους αριθμούς. Το 55% θα επιθυμούσε νέες εμπειρίες με φίλους για το 2016, ενώ το 45% θα ήθελε μια νέα σχέση.

Σχετικά με το φαΐ, οι φοιτητές μας θεωρούν πιο σημαντικό να μάθουν να μαϊρεύκουν κανένα φαΐ (61%), ενώ οι υπόλοιποι θα προτιμούσαν να εύρουν νέα στέκια να τρώνε (39%). Παρόμοια, οι φανατικοί λάτρεις του κυπριακού φαγητού, υπερασπίστηκαν το αγαπημένο τους, μιας και θα προτιμούσαν να στερηθούν την πίτσα (69%) παρά τα σουβλάκια (31%) για το 2016!

© Copyright 2013 CorbisCorporation

 

Είτε φταίει το φαΐ των γιορτών, είτε γενικά η χειμωνιάτικη διάθεση, πολλοί φοιτητές θα επέλεγαν στον ελεύθερο τους χρόνο να περνούν περισσότερες ώρες στο γυμναστήριο (54%), ενώ οι υπόλοιποι δεν θα έλεγαν όχι στο να βοηθούν εθελοντικά σε κάτι που σε ενδιαφέρει (46%).

Επίσης, αν μπορούσαν να ζητήσουν μαγικές δυνάμεις για το 2016, η πλειοψηφία θα ήθελε να σταματά το χρόνο όταν δεν προλαβαίνει (83%), ενώ λίγοι ήταν αυτοί που θα ήθελαν να ακούν τις σκέψεις των καθηγητών για αυτούς (17%). Τα ίδια αποτελέσματα αφορούσαν αλλαγή στη ζωή τους, που το 83% των φοιτητών (αν μπορούσε) θα έκανε το χόμπι του δουλειά, ενώ μόνο το 17% θα άλλαζε σπουδή για καλύτερο μέλλον.

Όσον αφορά το χαρακτήρα και πιθανές αλλαγές, αρκετοί ήταν εκείνοι που θα επιθυμούσαν να ταιριάζουν με όλους (65%), ενώ οι υπόλοιποι θα προτιμούσαν να αποφεύγουν τους πάντες (35%). Επίσης, με λίγη διαφορά μεταξύ τους, οι φοιτητές θα ήθελαν να γίνουν πιο κοινωνικοί με τους γύρω τους (55%) ενώ οι άλλοι θα ήθελαν να ρισκάρουν περισσότερο σε προκλήσεις (45%)

goal-list

 

Τέλος, οι φοιτητές μας ξάφνιασαν με τη συντριπτική πλειοψηφία για μια πολύ σημαντική ευχή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι περισσότεροι φοιτητές θα εύχονταν για το 2016 να εύρουν δουλειά μόλις αποφοιτήσουν (80%), ενώ μόνο το 20% θα ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του!  Η δουλειά πάνω απ’ όλα δηλαδή (ακόμα κι από την αγαπημένη τους ομάδα).

 

Stay tuned for more fun polls 😉

 

Δες επίσης: Τα δικά σας αποτελέσματα στο StudentLife Poll: Τι σημαίνει για ‘σένα “χειμώνας”;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending