fbpx

Οι 10 επικρατέστεροι τύποι boyfriend των Κυπραίων!

Είτε έτυχε να είσαι ένας από αυτούς (ως άντρας), είτε έτυχε σου να βγαίνεις με κάποιον απ’ αυτούς (ως κοπέλα), το σίγουρο είναι πως κάποιο τέτοιο τύπο εν να εσυνάντησες.

Για να δούμε πόσο έχουμε πέσει μέσα στους τύπους boyfriend που υπάρχουν εκεί έξω:

1
Ο ζηλιάρης 

Ο συνήθης ύποπτος, ο ζηλιάρης, βγαινει σε διάφορες εκδοχές. Από κοινό λογαρισμό στο Facebook, ανταλλαγή κωδικών μέχρι… βάλτε τη φαντασία σας.

2
O player

Με τούτον τον τύπο φοβάσαι να κοιτάξεις δεξιά, γιατί είσαι σίουρη οτι θα κοιτάξει αριστερά την πρώτη τυχούσα που θα κάθεται δίπλα του. Ευτυχώς που υπάρχει και το close friends του Facebook και ξέρεις με ειδοποιήσεις τι σου συμβαίνει (λέμε τώρα)!

3
Ο gamer

Μιλάς, μιλάς, μιλάς, νομίζεις ακούει σε, αλλά στην πραγματικότητα απλά παίζει στο Xbox του και στο τέλος σχολιάζει “Μπορείς να μεν μιλάς τωρά ρε αγάπη; Παίζω”. Ευχαριστώ ρε.

4
Ο υπερβολικά άνετος

Τι να του πεις που σου λαλεί τα εσώψυχα του; Πώς να του πεις “δεν με νοιάζει χρυσέ μου, πόσες φορές τη μέρα πάεις τουαλέτα;” Δεν του λαλείς. Οικειότητα indeed!

5
Ο τεμπέλης

Τεμπέλης, ξεχασιάρης… Αυτόν τελοσπάντων, που θα τον πιάσεις εσύ τηλέφωνο στην επέτειο σας, για να του πεις να κάνει κράτηση για τη νύχτα στο τάδε εστιατόριο. Έννοια σου, εν τζιαι η pizza καλή του!

6
Ο ξερόλας

Με τούτο τον τύπο μπορείς να μαλώσεις για τα πάντα, αφού αν διαφωνεί με την άποψή σου θα νομίζει οτι η δική του είναι η μόνη σωστή (να λέμε και την αλήθεια, είναι ολίγον σπαστικό). Ο επιμένων νικά– σκέφτεται, γι’αυτό μην απορήσεις αν είναι σίγουρος κι επιμένει οτι τα γενέθλιά σου είναι στις 10 του μήνα, ενώ στην πραγματικότητα εσύ ξέρεις οτι είναι στις 9.

7
Ο υπερβολικά καλός

Ο τύπος που του λαλείς”αγάπηηη θα πάω club με τις κορούες” και απλά σου απαντά “ΟΚ αγάπη μου είσαι κούκλα καλά να περάσεις!“. Η μάμμα σου παίζει να σου μουρμουρά παραπάνω που τούτον. Φήμες λένε οτι υπάρχει μια σπάνια κατηγορία του υπερβολικά καλού τύπου που θα του πεις “έστειλε μου ο πρώην μου να βρεθούμε, σκέφτουμαι να πάω” και θα σου απαντήσει “ΟΚ αγάπη μου, να πάεις!”

8
Ο καταπιεστικός

Υπάρχει βέβαια και ο τύπος που σου λαλεί “Πεινώ, πάμε ιταλικό; Ναι πάμε” – Μόνος του ρωτά μόνος του απαντά μόνος του κλείει και το τραπέζι! Ήθελες να μείνεις σπίτι; Εν θέλεις ιταλικά; Μα ποιος σε ρώτησε εσένα;

9
Ο υπερβολικά συνδεδεμένος

Ούλλη μέρα είσαστε μαζί, πάτε πανεπιστήμιο, φκαίνετε έξω, πάει ο καθένας σπίτι του, πιάνει σε τηλέφωνο να μιλήσετε, ξυπνά σε μες τη νύχτα για να σου πει πόσο σε θέλει… Εν αντέχεις άλλο. Κανεί!

10
Ο ρομαντικός

Αυτός είναι ο γλυκός τύπος που βλέπει παντού καρδούλες, σου μιλά πάντα όμορφα και κάμνει τα πάντα για να σου δείξει όσα αισθάνεται για ‘σένα! Αυτός είναι ο καλύτερος!

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δεν έχει σκοπό να θίξει ούτε να προσβάλει κανένα, αφού είναι καθαρά χιουμοριστικό.

Ταυτίστηκες με κάποιον από τους πιο πάνω τύπους;

Δες επίσης: Οι κυριότερες διαφορές μεταξύ του “Crush” και του “Boyfriend”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending