fbpx

Όλα τα τρομακτικά που γίνουνται άμα δανειστεί κάποιος το κινητό σου!

Πολλές φορές θωρούμε μεσ’ το δρόμο μωρά με τους γονιούς τους τζιαι παρατηρούμε πόσο πολλά τα προσέχουν να μεν πάθουν ΤΙΠΟΤΕ… Ξέρω ακριβώς πώς νιώθουν τούτα τα άτομα, γιατί έχω… ΚΙΝΗΤΟ!

Αν έσσιετε τζι’ εσείς κινητό, (που δηλαδή αν είσαστεν 8 χρονών τζιαι πάνω, σίουρα έσσιετεμ γιaτί εν το 2016 τζιαι ο κόσμος εν πελλός), τότε εκαταλάβατε πού το πάω. Ξέρετε τζείν’ το άγχος που μας πιάνει άμα σου λαλεί ο άλλος: “Ρε διάς μου το κινητό σου 2 λεπτά;

Τζιαι τζαμέ ξεκινούν οι δικαιολογίες:

 

12316724_10153736396363446_443856913_n

 

  1. Εεεε ρε φίλε εν έχω κινητό. Εν με αφήνουν οι γονιοί μου να πιάω ώσπου να παντρευτώ…
  2. Ρε μ@***α, μόόόόόόλις έκατσεν η μπαταρία!! Σόρρυυυ!
  3. Το κινητό μου; Εεε απαγάγαν το εξωγήινοι!

 

Μεν νομίζετε ότι εν θέλουμε να το δώκουμε επειδή το κινητό μας εν ακριβό τζιαι προσέχουμεν το.

broken-phone_2

καμιάν σχέση! Ούλλοι ξέρετε ότι τα κινητά ποιον, σύρνουμεν τα χαμέ, φακούμεν τα πάστους τοίχους. Τζιαι να μεν ξιάνουμε την ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ραϊσμένην οθόνη!

 

Σόρρυ ρε κοπέλια, αλλά εν πρόκειται να εύρεις Κυπραίο τζιαι η οθόνη του κινητού του να μεν μοιάζει με τον παγκόσμιο χάρτη!!

phone 2

...εκαταντίσαμεν να πιένουμε στο νοσοκομείο τζιαι να γίνεται ο εξής διάλογος:

-Ναι γεια σας, θέλω 10 ράμματα πάνω στο δάκτυλο μου.

-Μα τι έγινεν μάνα μου;;!!!

-Έκαμα zoom μια φωτογραφία πάσ’ το κινητό..

ΕΛΕΟΣ!

Μετά που καμπόση πίεση (άτεεεε ρε πελλέ, δώσ’ μου το τζιαι εν πολλά επείγον), υποκύπτεις τζιαι διάς το. 

 

Τζιαι κάπου δαμέ ξεκινά το πρώτο πρόβλημα: Ακούεις το κορυφέον: “Εμμ ποιος εν ο κωδικός σου;

phone 3

 

Ποιος εν ο κωδικός μου;;!! Μα τι λαλείς ρε άνθρωπε; Ποιον εν το point να έχουμε κωδικό, άμα τον λαλούμεν ποδά τζιαι ποτζεί; Τζιαι καταρχάς, έχουμεν τον ίδιο κωδικό παντού! Άρα άμα σου πούμεν εσέναν το κωδικό του κινητού, εν να ξέρεις τζιαι τον κωδικό του λοαρκασμού μας στην τράπεζα, της πόρτας του garage τζιαι του συναγερμού έσσο μας!! Τζιαι ούλλοι ξέρουμε ότι για να δώκουμε του άλλου τον κωδικό μας, εν να θέλουμε να υπογράψει συμβόλαιο, ένα δείγμα που το αίμα του τζιαι τον πρωτότοκόν του τον γιο!

 

Αφού του εβάλαμεν ΕΜΕΙΣ τον κωδικό, ξεκινά το πρόβλημα νούμερο 2: Ούλλα τα περίεργα που μπορεί να δει μέσ’ το κινητό μας!

11645990_10207405728568011_1505870653_n

1. Καταρχάς, άμαν μπει μέσ’ τες φωτογραφίες μας, εν να δει 100 ΙΔΙΕΣ selfie

Που τες εφκάλαμεν προσπαθώντας να φαινούμαστεν sexy… Τζιαι μεν μου λαλείτε πελάρες. Ούλλοι φκάλουμεν το λιόόόότερο 30 selfies άμαν εν να θέλουμε να βάλουμε μονον 1 μέσα στο Facebook. Μπορεί να μοιάζουν ούλες οι ίδιες αλλά επειδή είμαστεν Κυπραίοι, αν αναγκαστούμεν, εν να σου φέρουμεν μοιρογνωμόνιο, για να σου αποδείξουμε πως το χαμόγελο μας σε κάθε φωτογραφία εν διαφορετικό!  Έτσι ακριβώς! Μπορεί να μεν έχουμεν ιδέαν για τον Πυθαγώρα τζιαι το θεώρημα του, αλλά άμα, πρέπει να αποδείξουμε ότι μια selfie εν τέλεια, γίνουμαστεν ούλλοι μαθηματικοί!!

2. Αν είμαστε τζιαι κάκτοι την ώρα που κρατά κάποιος το κινητό μας, υπάρχει τεράάάστιο chance να χτυπήσει:

Τζιαι 80% των επαφών μας έχουν περίεργα παρατσούκλια, που αν τα δει ο άλλος εν να παρεξηγήσει! Πιο συγγεκριμένα, εν να δει ονόματα όπως: πασσιοκόλα, ο φτανός, FBI, ο ανώμαλος που το club εψές τζιαι άλλα πολλά…

 

Τέλος, έχουμεν τζιαι τους φίλους μας που ΑΝ τους δανείσουμε το κινητό (που εν τζιαι μπόρουμε να μεν τους το δώκουμεν), ξέρουν ούλλους τους κωδικούς  τζιαι ΑΛΩΝΙΖΟΥΥΥΥΝ! 

phone 5

Τζιαι τον κωδικό του κινητού τζιαι τον κωδικό του Facebook. Eσύ, εν τω μεταξύ, να τους θωρείς ότι κάτι μάχουνται να κάμουν, τζιαι να θωρείς τζείνο το ύποπτο το βλέμμα (βλέπε εικόνα) αλλά να μεν μπορείς να τους πεις τίποτε (ακόμα), γιατί εν φίλοι σου τζιαι εν να σου μάχουνται ότι ΕΝ τους εμπιστέφκεσαι. Οπόταν, κάθεσαι, κάμεις το σταυρό σου, τζιαι καρτεράς να τελιώσει τούτον το μαρτύριο

 

Με το που πιάνεις το κινητό σου πίσω, βρίσκεις:

  • 5-6 τραούδκια, που πριν εν τα είσσιες,
  • 7896 posts στο Facebook, που ενοείται κάμνουν σε ρεζίλι (τζιαι βουράς να τα διαγράψεις),
  • (τζιαι ανάθεμάν τα τι εκάμαν) τζιαι 2 αναπάντητες που την Αλ-Κάιντα τζιαι τη CIA!!

 

Τζιαι να θυμάστε: ούλλοι εν “ΝΟΡΜΑΛ” ώσπου να δεις το κινητό τους! 😉

 

Δες επίσης: 4 άγνωστες χρήσεις του κινητού σου που μπορεί να σου… σώσουν τη ζωή!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending