fbpx

Τελικά είναι πίνακας ή φωτογραφία;

Η Shania McDonagh, μόλις 16 χρόνων, έγινε γνωστή μέσα σε μια νύχτα στην Ιρλανδία για το απίστευτο ταλέντο της για την πιο πάνω εικόνα.

Με μια πρώτη ματιά, θεωρείς ότι είναι μια πολύ κοντινή φωτογραφία ενός παππού. Όντως; Στην πραγματικότητα είναι ζωγραφιά με μολύβι!

Αυτή η μαθήτρια (ακόμη!) κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό “Texaco Children’s Art“, ανάμεσα σε άλλους συνομίληκους της. Ονόμασε αυτό το πορτραίτο “Coleman“, με τους κριτές να ενθουσιάζονται αμέσως.

Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσεις αυτή τη ζωγραφιά από μια απλή φωτογραφία. Είναι φτιαγμένο με τόση λεπτομέρια, που αυτή η Shania, φαίνεται να έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά της. Το ζωγράφισε από μια αντίστοιχη φωτογραφία ενός βιβλίου, με τον τίτλο “Vanishing Ireland.”

Shania-comp

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, καθηγητής Declan McGonagle και υπεύθυνος του National College of Art & Design ανέφερε πως η δουλειά της Shania την “καθιέρωσε ως μία από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, και της οποίας τα προσόντα δείχνουν να την κάνουν μία από τις πιο τις καλύτερες Ιρλανδέζες ‘portrait artists’ του μέλλοντος“.

Το μέλλον είναι μεγάλο για αυτή τη νεαρή κοπέλα, η οποία δήλωσε πως της πήρε ένα μήνα μόνο για να το ζωγραφίσει και θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα μαζί με τα $2,000, ως το χρηματικό της βραβείο.

 

 

Δες επίσης: Το Internet γέμισε με παραλλαγές αυτής της φωτογραφίας από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending