Αλκοολικές Φοιτητικές Νύχτες: Οι top καταστάσεις εσένα ή των φίλων σου!

Η λέξη φοιτητής είναι συνώνυμη των ακόλουθων λέξεων: ποτό, ποτό ποτό, Ξενύχτια, ποτό, clubs , ποτό, μουσική, ποτό, χορός, ποτό , pre-parties,  και όλων των υπόλοιπων που ανήκουν στην οικογένεια της τεράστιας λέξης… ΑΛΚΟΟΛ .

Σίουρα ΟΥΛΛΟΙ εμεθύσετε έστω και μια φορά στη ζωή σας και έχετε να θυμάστε απίστευτες εμπειρίες. Aλλά τωρά που το ξανασκέφτομαι, μπορεί τζιαι να μεν θυμάστε τζιαι πολλά.

Αν πάλε ανήκετε στη κατηγορία των φίλων που μαζεύκουν τους αλκοολικούς φίλους τους (που εφκήκαν χαλαρά για ένα ποτό), σίουρα απαθανατίσατε αξέχαστες  στιγμές όπως τις πιο κάτω.

Πάμε να δούμε τι κάμνουν κάποιοι φοιτητές μετά από ‘μικρή’ κατανάλωση (διαφόρων είδων) αλκοόλ

 

1. Τζιμούνται ΟΠΟΥ να ‘ναι

methismenoi-761

Έζησες το; Ο τύπος στη φωτογραφία πάντως λογικά ενύσταξε και εφάνηκε του ωραίος τόπος για ύπνο το τραπέζι του πινγκ πονγκ. Μάλλον εν έφτανε να φκει πάνω, έτσι είπε να το προσαρμόσει στα μέτρα του!

 

 

2. Επίσης τζοιμούνται ΟΠΩΣ να ‘ναι

51d2a29f8a2f6_51d2a29db850e_funny-drunk-photos-534

Μάλιστα, το αλκοόλ βγάζει στην επιφάνεια και το χάρισμα της δημιουργικότητας, αφού στήνεις ολόκληρο (ανεξήγητο) σκηνικό για να τζοιμηθείς άνετα.

 

3. Κάμνουν καινούριες γνωριμίες 

lama660

Το ποτό μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε κοινωνικά πλάσματα. Παράδειγμα τα παιδκιά της φωτογραφίας: εφκήκαν, εδιασκεδάσαν, λογικά πρέπει να ήπιαν και κανένα ποτό (εν ειμαι σίουρη όμως). Εκάμαν γνωριμίες και ψάχνουν για after να τζιεράσουν του καινούριου παρέα τους. Τι εννοείς τα Λάμα πίνουν ποτό;! Φυσικά και πίνουν! Εν τα γνωστά πάρτυ άνιμαλ.

 

4. Πεινούν!

lifebuzz-ce0057863cf62fb0e0681b0b47909056-limit_2000

Όπως γνωρίζουμε όλοι, το ποτό προκαλεί πείνα, τζαι ούλοι μετά από κατανάλωση αλκοόλης ψάχνουμε να φαουσσιάσουμε. Αγαπημένο φαγητό των μεθυσμένων chef είναι τα spaghetti… on fire!

 

5. Κάμνουν… μπάνιο! 

 

methismenoi-771

 

…ή τουλάχιστον προσπαθούν να κάμουν μπάνιο, πέρκει φέρουν τα μίλια τους. Αλλά απ’ ότι φαίνεται, εν τα πολλοκαταφέρνουν και στο τέλος αποφασίζουν να τζοιμηθούν… μέσα στο μπάνιο. Έχουν για back-up κουβερτούλα, την κουρτίνα του μπάνιου.

 

6. Συνδυασμός των σημείων 4+5

51d4872625e6e_51d487223582e_methismenoi-768

Όταν ήπιες ότι ήβρες μπροστά σου, φαντάζομαι για after, το ιδανικό μέρος είναι ένα χαμπουρκερό-λουτρο με χαλαρωτικά έλαια από διάφορα… τυριά.

 

 

 

7. Κάμνουν ανακαίνιση στο σπίτι τους

QmIET

…αρχίζοντας απο το μπάνιο. Άλλαξέ το, όπως ο Σπύρος Σούλλης. Μπαμ και κάτω.

 

8. Ανακαλύπτουν καινούριους τρόπους ύπνου 

51d487260c46d_51d4872156387_methismenoi-764

Φοιτητές υπό την επήρεια αλκοόλ καταρρίπτουν όσα ξέραμε και προωθούν νέους τρόπους να κοιμηθούμε, αφού μπορούμε πλέον και στέκοντας, φτάνει να ακουμπούμε την κεφάλα μας (που ζαλίζεται απ’ το πολύ ποτό) σε ένα τραπεζάκι ή ό,τι άλλο βρίσκεται πρόχειρο.

 

9. Εν χρειάζεται να κάμουν κάτι γιατί “φροντίζουν” τους οι φίλοι τους 

90f010f4-cc7a-4623-8ad1-2ff40914da44

Επειδή οι κολλητοί του νοιάζονται για το καλό του, εκολλήσαν τον σε κάποιο τοίχο για να τζοιμηθεί με την ησυχία το,υ αλλά και με την άνεση του – να μεν πάθει τίποτε κακό. Λογικό να τον φκάλλουν και φωτογραφία για να του δείξουν ότι τον προσέχουν και σίουρα εν τη εβάλαν Facebook για να ΜΕΝ τον κάμουν ρεζίλι.(ναι, ναι…)

 

10. Πίνουν τζι’ άλλο…

large

Μάλλον ΕΝ ηταν αρκετές οι 5 κάσσιες μπύρες, μια μπουκάλα Stoli  και μια Jägermeister και συνεχίζουν απτόητοι, στυλώνοντας τα βαρέλια πλέον. Άσπρο πάτο τζιόλας, βάλλοντας διαγωνισμό, όπου ο χαμένος θα τζεράσει τον επόμενο γύρο.

 

Cheers και DRINK RESPONSIBLY! 

 

Υ.Γ. Διαβάστε τις πιο κάτω σημειώσεις και ακολουθήστε ΜΕΧΡΙ το σημείο που μπορείτε.

drink drunk

 

 

Δες επίσης: Οι πραγματικοί λόγοι που οι Κύπριοι αγαπούν το αλκοόλ!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending