fbpx

Πού επίε η καφετέρια του Πανεπιστημίου Κύπρου οέο;

Πρώτη μέρα η περασμένη Δευτέρα για εμάς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου και όποιον ρωτήσεις πώς πέρασε την μέρα αυτή, η απάντηση του δεν αφορά ούτε μαθήματα, ούτε καθηγητές, ούτε και συμφοιτητές!

Αυτό που θα σου απαντησουν οι περισσότεροι είναι πως Εκλείσαν την καφετέρια του ΧΩΔ01“.

Το πρωτάκουστο και φοβερό αυτό γεγονός ήταν πράγματι η έκπληξη, η δυσάρεστη φυσικά έκπληξη που δημιούργησε αρνητικές αντιδράσεις στους φοιτητές!

CTF01_3

 

Τα ερωτήματα που προκύπτουν και θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω είναι:

1. Γιατί έκλεισε η καφετέρια;

Ερκούμαστε τζιαι εμείς πρώτη μέρα Πανεπιστήμιο, χαρούμενοι που εν ναπάμε στην καφετέρια να πιούμε το φραπέ μας, να δούμε συμφοιτητές και φίλους που είχε τόσο καιρό να βρεθούμε τζιαι τι να δούμεν; Η καφετέρια έκανε φτερά.. Ο λόγος ποιος είναι και ήταν πράγματι τόσο μεγάλη ανάγκη να κλείσει;

 

2. Για πόσον καιρό θα είναι κλειστή η καφετέρια;

Ε μεν μου πείτε ότι εν θα αννοίξει για τούτον το εξάμηνο! Συγγνώμη δηλαδή αλλά είχαμε τζιαι εμείς ένα τόπο να καθούμαστε, να βρεθούμαστε με τους συμφοιτητές μας, να παίζουμε χαρτιά κτλ. τζιαι τωρά λαλούν μας έτσι απλά ότι τούτος ο χώρος εχάθηκεν; Υπομονή για λλίον τζιαιρόν έχουμεν, αλλά πέτε μας πότε ενναννοίξει!

 

3. Πού θα πηγαίνουμε τωρά στα κενά μας;

12583885_1003895066342780_1002781064_n

Είσαστε πολλά έξυπνοι πάντως. Κλείετε μας την καφετέρια τζιαι αφήνετε μας έτσι σίξιλους. Εν να μου πείτε, έχoυμε και άλλες καφετέριες! Ε εγώ που έχω μάθημα στην άλλην άκρη του Πανεπιστημίου, πρέπει να κόφκω μέσα στον ψόφο να πηαίνω τζικάτω τζεί; Όοοχι κουκλάκια μου, δεν θα περάσει αυτό. Άσε που οι τιμές εκείνων των καφετεριώνείναι ψηλότερες από της  άλλης που μας εκλείσαν!

 

Σίουρα σε κανένα μας δεν συμφέρει να μην ξανανοίξει η καφετέρια! Οι συνέπειες:

 

Α) Φοιτητές – Μπιρίμπα, πιλόττα, χαρτιά, τάβλι, παν περίπατο..

  • Ακριβότερος καφές, σνακ κτλ (αφού ενναγοράζουμεν από αλλού)
  • Ο χρόνος (του “τζενκενιού” ) που περνούσες με συμφοιτητές και φίλους, επίεν περίπατο!

 

Β) Καθηγητές – Οι φοιτητές επειδή εν θα έχουν καφετέρια να πηγαίνουν, εν θα λαλούν τα νέα τους τζιαμέ.

  • Οπότε εν να μιλούν συνέχεια μες την τάξη και θα νευριάζουν τους καθηγητές. Θα τους φκάλουμεν την πίστη τους ουσιαστικά, τζιαι εν να τους κουράζουμε τάχα…

 

Γ) Πανεπιστήμιο – Εν κανεί που είχαμεν τζιαι κάτι ωραίο μες tο πανεπιστήμιο μας, κλείουν μας το τζιαι τούτον, οπότε οι εντυπώσεις μας για αυτό χειροτερεύουν.

  • Πολλοί φοιτητές χάνουν το κίνητρο τους να έρχονται στα μαθήματα αφού εν θα έχουν μετά ένα τόπον να κάτσουν λλίον να χαλαρώσουν τζιαι επομένως λιγότεροι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο και περισσότερη αδιαφορία και δυσαρέσκεια εκ μέρους τους!

71277119

 

Εν κανεί, εκλείσαν μας τζιαι την καφετέρια στο ΧΩΔ02. Ιμίσσιη μου ήταν να ανοίξει φούρνος ή άλλη καφετέρια (ναι όσον την είδετε εσείς είδα την τζιαι εγώ) τωρά εκλείσαν μας τζαι την καφετέρια του ΧΩΔ01. Τούτα τα πράματα εν τα κάμνεις σε έναν φοιτητή!

 

Ότι μας έλειψε πιο πολύ και αγαπήσαμε, δεν είναι ούτε οι μπουάτ, ούτε τα μαθήματα, ούτε το Πανεπιστήμιο! Είναι εκείνη η καφετέρια ρε παιδί μου, που έτσι απροειδοποίητα μαθαίνουμεν ότι έκλεισεν!

 

Δες επίσης: Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν γνωρίζουν οι Ελλαδίτες φοιτητές για τα Πανεπιστήμια στην Κύπρο!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending