Υλικά:
- 1 ζύμη ψωμιού
- Βούτυρο (που θα λιώσεις)
- Ζάχαρη
- Κανέλα σε σκόνη
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα
Εκτέλεση:
Άνοιξε έτοιμη ζύμη (ή κάνε μόνος/η σου με νερό και αλεύρι) σε ορθογώνιο σχήμα.
Άπλωσε λίγη ποσότητα λιωμένου βουτύρου που χρειάζεται.
Πρόσθεσε τη ζάχαρη και την κανέλα από πάνω.
Τύλιξε τη ζύμη ώστε να δημιουργήσεις ένα μακρόστενο κύλινδρο.
Κόψε τον κύλινδρο σε μικρά κομματάκια.
Ψήσε τα στο φούρνο, στους 180°C για 10-15 λεπτά (ανάλογα με το πόσο χοντρά θα είναι τα κομμάτια σου).
Σε ένα μπολ, ανακάτευσε τη ζάχαρη άχνη με το γάλα μέχρι να πήξει λίγο.
Πρόσθεσε κι άλλο γάλα αν θέλεις μια πιο λεπτή υφή.
Βούτηξε τις μπουκιές μέσα στο μείγμα ή άπλωσε το από πάνω τους σε λωρίδες. Έτοιμα!
Μοναδική γεύση για όλους τους λάτρεις των γλυκών 😉