fbpx

Startup Academy: Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας που δεν πρέπει να χάσεις!

Ίσως το έχεις ακούσει ξανά, αλλά δεν είσαι σίγουρος για το τι περιλαμβάνει (ή ακόμα τι είναι). Το Startup Academy είναι ένα ξεχωριστό event, που έχει διάρκεια από: 23 Ιανουαρίου – 20 Φεβρουαρίου 2016, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και με 12 επαγγελματίες ομιλητές.

 

Θες να ανοίξεις δική σου επιχειρήση; Δυσκολεύεσαι και είσαι λίγο χαμένος/η; Τότε κάνε εγγραφή στο εργαστήρι, στη μέρα και στον τόπο που σε βολεύει, για να καθοδηγηθείς ανάλογα.

 

To Startup Academy είναι Ακαδημία Επιχειρηματικότητας με πολύ juice σε μια μέρα. Ένα απίστευτο σφηνάκι γνώσης που θα σε βοηθήσει να περάσεις από την ιδέα στην πράξη.

info_01

 

Συνεργάστηκε με το StartupCyprus.org – τις πιο δυναμικές startups (νεοφυείς) επιχειρήσεις στην Κύπρο και έφτιαξε ένα εργαστήρι με πρακτικά εργαλεία και γνώσεις από την εμπειρία τους, που θα σε βοηθήσει!

info_02

Το εργαστήρι Startup Academy είναι ένα δημιουργικό ξεκίνημα – το δικό σου! Μαζί τους θα περάσεις από τις αμφιβολίες στην πράξη. Σκοπός είναι να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση, να μάθεις πώς να το κάνεις, να γνωριστείς και να δικτυωθείς με το οικοσύστημα επιχειρηματικότητας της Κύπρου και να γνωρίσεις τα απίστευτα μέλη του. Μέλη θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Έμπρακτα. Γιατί για να περάσουμε από την κρίση στην ανάπτυξη και από την ανεργία στην δημιουργία, πρέπει να «ξεκινήσουμε». Startup λοιπόν!

 

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις πιο κάτω τοποθεσίες και ημερομηνίες:

 

  • Πάφος 6/02: Παλιά Ηλεκτρική
  • Λεμεσός 7/02: Navaria Hotel
  • Λευκωσία 13/02: European University
  • Λάρνακα 20/02: Κτήμα Μακένζι
  • Pitch Battle 5/03: Τελική εκδήλωση

 

Το video από το προηγούμενο event:

Capture12

 

1
Κάνε τώρα την εγγραφή σου! Μη χάνεις στιγμή να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία!

 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: www.startupcy.org

 

Δες επίσης: Event FAQS: Συχνές ερωτήσεις που εξηγούνται για το Startup Academy!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending