fbpx

Πόσο συντηρητικοί είμαστε οι Κυπραίοι τελικά;

Λένε ότι είμαστε μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης, δηλαδή ότι πλέον μας διακατέχει ένα αίσθημα φιλελευθερισμού.

 

Λένε ότι ζούμε ΠΛΕΟΝ στον 21ο αιώνα, όμως όλα αυτά πόσο τοις εκατό χαρακτηρίζουν την Κύπρο μας;

 

Όλα αυτά είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ κατ’ εμένα. Στην Κύπρο δυστυχώς ζούμε 100 χρόνια πίσω. Δεν είναι τυχαίο, όταν δημοσιεύτηκε η προφητεία των Μάγια ότι το 2012 ότι θα καταστραφεί ο κόσμος, οι Κυπραίοι είχαν ένα αίσθημα ότι η Κύπρος δεν θα πειραχτεί από την καταστροφή διότι “Η Κύπρος είναι 100 χρόνια πίσω’”

 

Κοιτάζοντας την καθημερινότητα μας, το ΜΟΝΟ που μπορούμε να διαπιστώσουμε όλοι μας είναι ότι η λέξη “μοντέρνος’” είναι για τους γονείς μας, την κοινωνία μας.

people-deal-header

Για εμάς τους ίδιους όμως είναι μια άγνωστη λέξη. Αφού οι γονείς-κοινωνία ρυθμίζουν την ζωή όλων μας, υιοθετόντας τους δικούς τους νόμους. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς μας με τον δικό τους τρόπο, μας υποβάλλουν το “ΣΩΣΤΟ” τρόπο χρήσης της ζωής μας…

 

Μην αργήσεις!

pocket-watch-time

Μην πιεις, τζιαι εν να σε βουρούμε γιόκκα μου στο νοσοκομείο!

 

Έτσι,  με αυτό τον τρόπο απαιτούν από εμάς, να μη ζήσουμε τη ζωή μας όπως εμείς θέλουμε. Να διασκεδάσουμε, να μεθύσουμε, να ζήσουμε χωρίς περιορισμούς. Με λίγα λόγια, δεν μπορούμε να είμαστε εμείς οι “players” της ζωής μας!

 

Άποψη μου: ΦΤΑΝΕΙ πια η κοινωνία των παππούδων.

angry-old-woman

Δεν χωράει άλλα “πρόβατα” η κοινωνία μας, που να πλήτονται από τις αρχές των παππούδων μας. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι. οι γονείς μας επιρεαστήκαν από τους παππούδες μας και σίγουρα και εμείς θα επηρεαστούμε από αυτούς.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από κάποιους που θα σπάσουν αυτά τα δεσμά, για να την κάνουμε καλύτερη.

 

Και μην ξεχνάτε, η ζωή μας ανήκει!

 

Δες επίσης: Ζω για μια επανάσταση…

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending