fbpx

Ιδέες για άλλες υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο! Εσύ τι θέλεις;

Oι  καφετέριες  που είναι απαραίτητες έκλεισαν, όμως εντυπωσιασμό προκάλεσε η ανακοίνωση για ανέγερση… κομμωτηρίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σαφώς η συγκεκριμένη ιδέα πρέπει να έσχει τζιαι την υποστήριξη της βουλής, δεν εξηγείται αλλιώς.  Γιατί πώς αλλιώς θα κάμεις εντύπωση αν δεν εμφανιστείς η ώρα 9 το πρωί με μπούκλες ή με ένα χτένισμα μπανάνα, όπως την πρωτοκουμέρα; mpoukles  1

 

Αφού όμως ξεκινήσαμε με καινοτόμες ιδέες, ας προχωρήσουμε και στη δημιουργία νέων υπηρεσιών!

 

  • Mια πισίνα! 

BeFunky Collage

Tο κολύμπι είναι μία από τις πιο ιδανικές μορφές άσκησης για ολόκληρο το σώμα. Αρκετά θεραπευτικό για την πλάτη και χαλαρωτικό είναι ότι καλύτερο για κάθε φοιτητή. Θερμαινόμενη το χειμώνα και δροσιστική πισίνα για τα ζεστά καλοκαίρια της Κύπρου κάθε χρόνο. Για την επιχορήγηση δεν χρειάζεται πολλή σκέψη. Ξέρουμε πού πρέπει να αποταθούμε. Η Αρχιεπισκοπή έσσιει μέχρι τζιαι υδρομασάζ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΖΙ’ ΕΜΕΙΣ!

 

  • Kυλιόμενες σκάλες

stairs

Φτάνεις στο πανεπιστήμιο, συνήθως αργοπορημένος, τζΙαι θέλεις 10 λεπτά να φτάσεις που το parking στην αίθουσα. Aκόμα ένας αγώνας δρόμου μόλις τελειώσεις το μάθημα και ακολουθεί αμέσως επόμενο.  Μέσα σε 15 λεπτά πρέπει να προλάβεις να φκεις που την αίθουσα που είσαι, να κάμεις τσιγάρο (αν καπνίζεις), να πάεις να πάρεις καφέ για να αντέξεις το επόμενο μάθημα τζιαι να εύρεις την αίθουσα που έσσιεις μάθημα.

Έχουμε τη λύση! Κυλιόμενες σκάλες (ή διάδρομος) στο fast εν ότι πρέπει. Στο UCY θα πιέννουμε που το ΧΩΔ1 στο ΧΩΔ2 σε 1 λεπτό  τζιαι  στα άλλα πανεπιστήμια, κατευθείαν που το parking στην αίθουσα.

 

  • Καθαριότητα

scarpe-nel-fango

maxresdefault

Όλοι εκνευριζόμαστε κάθε χειμώνα κυρίως,  μετά που πολλούς γυρούς, αφού σταθμεύσουμε τελικά στο χωράφι δίπλα από το Πανεπιστήμιου. Η κατάσταση γνωστή. Γεμώνεις πυλά τζαι γυρέυκεις πού να καθαρίσεις τα παπούτσια σου.

Όμως λύση υπάρχει και πάλι. Ένα μηχάνημα καθαρισμού παπουτσιών θα μας έβγαζε από τον κόπο. Άσε που βοηθούμε τζιαι λίο τις καημένες τις καθαρίστριες.

Εσύ τι άλλες υπηρεσίες χρειάζεσαι να δημιουργηθούν στο πανεπιστήμιο σου; Πρότεινε μας!

 

Δες επίσης: Οι 5 καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν για το κομμωτήριο στο Πανεπιστήμιο!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending