fbpx

Το πιο φθηνό smartphone εξαντλήθηκε και μπλόκαρε το Internet!

Πριν λίγες μέρες επικρατούσε πανικός! Ήξερες ότι μπορούσες να παραγγείλεις online το πιο φθηνό smartphone στην τιμή των… 3,60 δολαρίων μόνο (251 Ρουπίες); Όχι δεν είναι ψέμα! Όλοι όσοι πρόλαβαν να μπουν στο επίσημο website του Freedom 251 πριν να μπλοκάρει από την υπερβολική επισκεψιμότητα και ζήτηση, παράγγειλαν αποκλειστικά αυτό το smartphone Freedom 251. Πλέον αν το επισκεφθείς, θα βλέπεις το label «Booking Closed» μιας και δεν μπορείς πλέον να εξυπηρετηθείς λόγω της υπερβολικής ζήτησης.

Αν αναρωτιέσαι για τον αριθμό, υπήρχε στιγμή που 600. 000 χρήστες επισκέφθηκαν ταυτόχρονα την ιστοσελίδα, με αποτελέσμα οι υπεύθυνοι του site να προσπαθούν συνεχώς να επαναφέρουν τους servers, που δεν άντεξαν τόση κίνηση (traffic)!

Freedom-251-ad

 

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες στην Ινδία, με το smartphone Freedom 251, της εταιρείας Ringing Bells, που έγινε γνωστή σε μερικά λεπτά εξαιτίας των Μ.Μ.Ε.

 

Παρόλ’ αυτά, η εταιρεία κατηγορήθηκε πως έφτιαξε “δική της” συσκευή με το όνομα Ikon 4, που όμως ήταν κινέζικη κατασκευή. Όσοι την κατηγορούν, συνεχίζουν υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται να πουλάς τέτοιων προδιαγραφών κινητό τηλέφωνο, φθηνότερο από 40 δολάρια και ζητούν έρευνα από την κυβέρνηση, σύμφωνα με το BBC.

Ο καιρός θα δείξει αν όντως άξιζε η αγορά αυτού του smartphone!

 

Δες επίσης: Τα Apps που εξαντλούν τη μπαταρία του smartphone μας!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending