fbpx

Όσα έγιναν στην τελευταία συνάντηση με τους αρθρογράφους μας! (photos)

Την Τετάρτη 24/2/2016, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε εκπροσώπους της Digital Tree, που ως εταιρεία, ανήκει στους κορυφαίους online δημοσιογραφικούς ομίλους της Κύπρου. Με έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ταχύτητα και την εναλλακτική προσέγγιση, στην Digital Tree προσπαθούν καθημερινά να δίνουν την πιο ενδιαφέρουσα πτυχή της είδησης.

Η συνάντηση με τους φοιτητές-αρθρογράφους μας του τρέχοντος Internship, έγινε στο Capital Impact στην Έγκωμη. Την παρουσίαση παρακολούθησαν επίσης και μερικοί παλιοί αρθρογράφοι μας.

Η συνάντηση με τους SpotLighters μας είχε τη μορφή χαλαρής παρουσίασης με το Σάκη Δημητριάδη, τη Νατάσα Καραολή (Digital Tree) και συντονίστρια την Εύη Οικονομίδου (StudentLife.com.cy). Στην παρουσίαση γίνονταν ερωτήσεις, σχολιασμοί και διάφορες αναφορές στην online δημοσιογραφία και, γενικότερα, στα tips εμφάνισης επιτυχημένων άρθρων, ιστοσελίδων, εφαρμογής σε app κ.ά.

 

Αυτή ήταν και η τελευταία συνάντηση με τους συγκεκριμένους  SpotLighters μας και ήταν ένας εξαιρετικό επίλογος.

Αρχικά, η συνάντηση ξεκίνησε με αναφορά στα άρθρα των αρθρογράφων κατά τη διάρκεια του Internship τους. Δόθηκε ένας επίλογος στην όλη διαδικασία και τονίστηκε η σημαντικότητα της δραστηριοποίησης των φοιτητών, πέραν των σπουδών τους. Οι αρθρογράφοι μας έλαβαν μέρος στο Internship του StudentLife, για 8 εβδομάδες (Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2016). Κατά τη διάρκεια, έμαθαν tips για online αρθρογραφία, για παραγωγή περιεχομένου απευθυνόμενου σε φοιτητές, πληροφορίες για τα Google Analytics και πειραματισμό σε διάφορα είδη άρθρων.

Η Εύη Οικονομίδου, υπεύθυνη καθοδήγησης των SpotLighters
Η Εύη Οικονομίδου, υπεύθυνη καθοδήγησης και συντονισμού των SpotLighters

 

DSC_6607

DSC_6609

DSC_6616

Στη συνέχεια, ο Σάκης Δημητριάδης (Co-Founder και Director της Convertplc Digital Marketing Agency Ltd) άκουσε προσεκτικά από την Εύη Οικονομίδου, τα στοιχεία και τις γνώσεις των αρθρογράφων μας. Το πιο σημαντικό ήταν πως από όλη την ομάδα (14 άτομα) μόνο οι δύο είναι φοιτήτριες Δημοσιογραφίας. Οι υπόλοιποι έκαναν το χόμπι τους πράξη, συμμετέχοντας στο Internship μας.

DSC_6633

DSC_6631

DSC_6635

DSC_6638

Τότε, ακολούθησε η παρουσίαση από το Σάκη Δημητριάδη για την Digital Tree. Ξεκίνησε εξηγώντας την ιστορία και το σκοπό της Digital Tree, τη χρήση των Apps και τη χρησιμότητα τους στους χρήστες της Κύπρου, καθώς και τη συγκεκριμένη μορφή και δομή των online άρθρων. Επίσης, διευκρίνησε τις διαφορές στην έντυπη και online δημοσιογραφία.

DSC_6639

DSC_6642

DSC_6646

Ακολούθως, η Νατάσα Καραολή (Director of Digital Campaigns) έκανε αναφορά στην αρθρογραφία της κυπριακής πραγματικότητας. Εξήγησε το ρόλο του δημοσιογράφου, ανάλογα με τις περιστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί, καθώς και τις προσαρμογές από τη χρήση στην παρουσίαση των διαφημίσεων μέσα στα άρθρα, καθώς και τη χρησιμότητά τους (Τμήμα Πωλήσεων).

DSC_6654

DSC_6675

Η παρουσίαση έκλεισε με απορίες και συζήτηση από τους SpotLighters-αρθρογράφους μας και τους εκπροσώπους της Digital Tree.

DSC_6660

DSC_6649

Η ομάδα των SpotLighters του τελευταίου Internship μας

20160224_181121
Η Εύη Οικονομίδου με τους SpotLighters

 

Δες επίσης: Οι νέοι μας SpotLighters: Η πρώτη συνάντηση Ιανουαρίου και όσα έγιναν εκεί!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending