fbpx

Γιατί είναι σημαντικό άραγε να διατηρείς την τουαλέτα σου καθαρή;

Καταρχάς γιατί πρέπει να διατηρούμε την τουαλέτα καθαρή; Mας επιβάλλεται δηλαδή να τη διατηρούμε καθαρή;

Αγαπητοί μου, ζούμε στον 21ο αιώνα, τίποτα δεν μας επιβάλεται. Όμως, αν θέλουμε να είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να μας επιβάλει κάποιος να διατηρήσουμε την καθαριότητα της τουαλέτας, διότι το θεωρούμε αυτονόητο.

Είναι σαν να λέμε γιατί πρέπει να βουρτσίσω τα δόντια μου;

Hands on yellow gloves cleaning a WC

 

Έκτος του ότι πρέπει να τα βουρτσίσεις για το κάλο της στοματικής σου υγιεινής, θα ήταν κάλο να καταλάβεις γιατί το κάνεις και να μην το κάνεις μηχανικά, από συνήθεια. Με αυτό τον τρόπο δίνεις ένα κίνητρο στον εαυτό σου να τα βουρτσίζεις καλύτερα και να απολαμβάνεις το γεγονός ότι μπορείς μόνος σου σου να φροντίζεις τη στοματική σου υγιεινή. Έτσι και με την τουαλέτα, θα ήταν καλό να σκεφτείτε, ότι η καθαριότητα της τουαλέτας δεν είναι μια τυπική υποχρέωση μόνο, αλλά κάτι παραπάνω.

Επίσης την ώρα που κάνετε αυτή τη σκέψη, θα ήταν κάλο αν θέλετε να τη συνδυάσετε με ακόμα κάτι. Ποιο είναι αυτό; Να σκεφτείτε και τον επόμενο που θα επισκεφτεί την τουαλέτα!

Ασφαλώς και η διατήρηση της καθαριότητας της τουαλέτας είναι ένα σημαντικό θέμα το οποίο μας αφορά όλους. Συνήθως το πρόβλημα δεν παρατηρείται σπίτι μας, αλλά στις κοινόχρηστες τουαλέτες. Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε; Τι το διαφορετικό έχει η τουαλέτα που έχουμε σπίτι από μια κοινόχρηστη τουαλέτα;

Ποιες είναι οι σκέψεις και οι ιδέες σας;

Σας εύχομαι να έχετε μια καθαρή μέρα!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending