fbpx

Συγκινητικό σημείωμα: “Αξίζετε πολλά περισσότερα από τους βαθμούς σας!”

Τα διάφορα τεστ είναι μια πηγή άγχους για όλους, από το δημοτικό σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο… Ακόμα και αργότερα στη δουλειά όταν πρόκειται να εξεταστούμε για κάτι!

Μια δασκάλα λοιπόν, είπε να υπενθυμίσει στους μαθητές της ότι αξίζουν πολύ περισσότερο από τις όποιες επιδόσεις τους!

Μαθητές στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, παρακάθονται αυτές τις μέρες σε ένα τεστ για μέτρηση της ακαδημαϊκής τους προόδου. Και παρόλο που το τεστ δεν επηρεάζει τους βαθμούς τους, δεν είναι και μια τόσο διασκεδαστική εμπειρία.

o-K12-FLORIDA-TEACHERS-facebook

 

Μια μητέρα ήταν τόσο συγκινημένη από ένα σημείωμα που γράφτηκε από τη δασκάλα του γιου της – υπενθυμίζοντας ότι η αληθινή αξία των μαθητών δεν καθορίζεται από τα αποτελέσματα τους σε μια τυποποιημένη εξέταση.

 

Ξέρω πόσο σκληρά έχετε δουλέψει, αλλά υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να ξέρετε.“, γράφει στο σημείωμα.

“Οι… εξετάσεις δεν αξιολογούν όλα όσα σας κάνουν ξεχωριστούς και μοναδικούς. Οι άνθρωποι που δημιουργούν αυτές τις εξετάσεις… δεν σας γνωρίζουν όπως σας γνωρίζω εγώ, και σίγουρα δεν σας ξέρουν τόσο καλά όσο οι οικογένειές σας.

 

Δες: Μια συγκινητική ιστορία: Η Δασκάλα και ο Μικρός Teddy Stoddard

 

Τα αποτελέσματά σας σε αυτά τα τεστ θα σας πουν κάτι, αλλά δεν θα σας πουν τα πάντα,” συνέχισε. “Αυτά τα τεστ δεν καθορίζουν ποιοι είστε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να είναι κανείς έξυπνος. Εσείς είστε έξυπνοι!

Η μαμά και ο γιος της δεν θα μπορούσαν να ήταν πιο συγκινημένοι από την κίνηση αυτή.

Ο Rylan μου είπε σήμερα ότι ντράπηκε γιατί έκλαψε στο σχολείο”, έγραψε στο Instagram η μαμά. «Τον ρώτησα τι τον αναστάτωσε, και μου είπε ότι έκλαιγε γιατί ήταν χαρούμενος για το σημείωμα που τους έδωσε ο δάσκαλος πριν από το τεστ.

“Δεν χρειαζόμαστε μόνο περισσότερους καθηγητές σαν κι αυτήν, αλλά και περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο σαν κι αυτήν”, έγραψε και συμφωνούμε απόλυτα!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending