fbpx

UNISPORTS: Μόνο πρώτο με 2×2 (PHOTOS)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών ανέβηκε χτες βράδυ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικρατώντας εύκολα του Πανεπιστημίου Frederick με 0-3 σετ φτάνοντας έτσι στη δεύτερη του συνεχόμενη νίκη.

Πολύ εύκολα κατέληξε το πρώτο σετ στις φιλοξενούμενες αφού μπαίνοντας απ’ την αρχή μπροστά, δεν απειλήθηκαν καθόλου και παίζοντας με σοβαρότητα επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να καθαρίσει εύκολα (5-25) και να πάρει προβάδισμα 0-1 σετ.

Στο δεύτερο σετ, το Frederick παρουσιάστηκε ελαφρά βελτιωμένο στην υποδοχή. Σε συνδυασμό με την διάθεση των πετοσφαιρίστριων του κ. Μπέρου να μην παρατήσουν τον αγώνα παίχτηκε καλύτερο βόλεϊ σε σχέση πάντα με το πρώτο σετ. Οι μαυροκόκκινες όμως με όπλο την εμπειρία τους πήραν και αυτό το σετ 14-25 (0-2).

Το τρίτο σετ ήταν ίσως και το καλύτερο του αγώνα. Η γηπεδούχος με αυτοπεποίθηση, προϊόντος της καλής παρουσίας στο δεύτερο σετ και έχοντας εις γνώση πως παίρνοντας αυτό το σετ παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση κέρδους πάλεψε ακόμα παραπάνω. Διατήρησαν τη διαφορά σε ανατρέψιμα επίπεδα (6-8, 7-12) μέχρι και τα μισά του σετ αλλά με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίζει σοβαρά, τελειώνοντας τους πόντους με σχετική ευκολία «έκοψε τα πόδια» των κυανόλευκων παίρνοντας και αυτό το σετ (9-25) και συνάμα τη νίκη.

Πανεπιστήμιο Frederick: Σταματοπούλου Α., Τοφιά Μ., Μπούρα Μ., Χριστοδούλου Α., Μπατάνα Ι., Κοιλιάρη Ε., Φλωρεντία Κ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χρίστου Α. Eidle E., Πιριπίτση Ρ., Χρίστου Α., Πόπα Α., Οικονομίδου Ρ., Καυκαρίδου Χ., Χατζηαντώνη Α., Ανδρέου Α., Dοnchuk A., Γεωργίου Τ., Χαρόνη Ο.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending