fbpx

Ξέρεις ότι είσαι σίουρα original Κυπραίος φοιτητής όταν…

Εσύ όταν ακούς τη λέξη φοιτητής τι σου έρχεται στο μυαλό; Μάλλον βιβλία, μαθήματα, πανεπιστήμια, καθηγητές; Ναι, ίσως me αυτά να συνεπάγεται ο ορισμός της λέξης αυτής.

Όταν όμως ακούς “Κυπραίος φοιτητής” σίγουρα αυτά που σου έρχονται στο μυαλό δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με τα παραπάνω!

Λοιπόν, θέλεις να μάθεις αν ανήκεις στην κατηγορία των Κυπραίων φοιτητών (όνομα και πράμα);

 

Διάβασε πάρακατω και δες αν πράγματι είσαι ένας από αυτούς!

 
1. Ο Κυπραίος φοιτητής είναι αυτός που:

cars parking

Έχει μάθημα η ώρα 10μιση το πρωί; 11 παρά, νυσταμένος τζιόλας, δυσπιρκά που εν βρίσκει πάρκινγκ τζαι διά γυριλλούθκια, πέρκει μου γίνει κανένα θαύμα τζιαι φεύκει κανένας τζιαι έβρει τόπον να παρκάρει. Τζιαι μετά φταίει ο άνθρωπος που άρκησε να πάει μάθημα!

 

2. Ο Κυπραίος φοιτητής είναι αυτός που:

blogspot_aeriko_voria_scripta_manent_verba_volant_1400x1000_minions_ataka_exams_student__eksetastikh_ellhnas_foithths_anti_diavasma_wallpaper_image

Έχει εξετάσεις σε 2 εβδομάδες; Σε δύο εβδομάδες θα ανοίξει τα βιβλία του να κάτσει να διαβάσει. Μα είμαστε σοβαροί τωρά; Εν να κάτσουμεν να τα μαθαίνουμε 2 εβδομάδες πριν; Αφού εν να τα ξιχάσουμεν ούλλα μετά! Όι μάνα μου, εμείς οι Κυπραίοι είμαστε της τελευταίας στιγμής, φρέσκα πράματα να τα έχουμε μέσ’ το νου μας! Ο Κυπραίος φοιτητής λοιπόν, είναι αυτός που δεν αγχώνεται για έτσι πράματα. Είναι αυτός που τελειώνει την ύλη του 1-2 ώρες πριν την εξέταση τζιαι πιέννει τζιαι γράφει. Αν γράψει καλά, σκέφτεται να πάει να παίξει λόττο, αφού πρώτα χουμιστεί. Τζιαι αν δεν γράψει καλά, φταίει ο καθηγητής τζιαι το γραπτό…

 

Δες: Το “θκιάβασμα” που τάχα εν να κάμει ο Κυπραίος φοιτητής…

3. Ο Κυπραίος φοιτητής είναι αυτός που:

but-first-coffee-quote-1

Έχει μάθημα η ώρα 9 το πρωί; 9 τζιαι κάτι με το φραπέ του μπαίνει τσσιλάτος μες την τάξη, με τα γυαλλούθκια του, θωρούν τον ούλλοι τζιαι κάμει τζείνο το γελούιν, τάχα ναι άρκησα, είμαι τζιαι εγώ άνθρωπος.  Και ξέρουμεν όλοι πως όταν τον ρωτήσουμε τον λόγο πιθανότατα να απαντούσε:

Ήταν να μεν κάμω ένα τσιάρο πρώτα; Ήταν να μεν κάμω ενα φραπέ να ανοίξει το μάτι μου;

 

4. Ο Κυπραίος φοιτητής είναι αυτός που:

woman club

Ένι ξέρει τι μάθημα διά αύριο, αλλά ξέρει κάθε event σε κάθε club τζιαι μπαράκι της Λευκωσίας. Τρίτη θα τον βρούμε φυσικά σε μια από τις δυο μπουάτ, Τετάρτη κανένα τρελάδικο, σταθερά Πέμπτη greek night στο Mo κτλ κτλ. Τζιαι εντάξει εννοείται τζιαι για τους Λεμεσιανούς, Παφίτες και τους Κυπραίους από τις υπόλοιπες επαρχίες, ισχύουν τα αντίστοιχα στις πόλεις που φοιτούν!

Είναι αυτός που ξέρει να ζήσει τη ζωή του! Είπαμεν, ναι εμπήκαμεν πανεπιστήμιο, πρέπει να διαβάζουμε, να,να,να… αλλά τούτον εν σημαίνει ότι εν πρέπει να περνούμεν τζιαι ωραία! Και πράγματι ο Κυπραίος είναι από εκείνους τους φοιτητές ανά τον κόσμο που όσες εξετάσεις, όσες εργασίες, όσες υποχρεώσεις τζιαι να έχει πάντα βρίσκει τον τρόπο να ζει τη ζωή του!

 

5. Τέλος, ο Κυπραίος φοιτητής είναι αυτός που:

souvla1 1
Ξέρει να τρώει. Ωραίο κυπριακό φαΐ!  Έννεν όπως τους Εγγλέζους ας πούμε και κάποιους άλλους Ευρωπαίους που ένι ξέρουσιν τι σημαίνει φαΐν. Εμείς όσο τζιαι να το πεις, είμασταν από πάντα δυνατά πιρούνια. Γι’ αυτό το λόγο, ο Κυπραίος φοιτητής επισκέπτεται συχνά τις κυπριακές ταβέρνες και τα σουβλιτζίδικα. Ξέρει να ψήνει τζιόλας (οι άντρες παραπάνω). Τι άλλο θέλουμεν;! 😉
Flag_of_Cyprus_(1960-2006).svg

Αν τουλάχιστον 3 από τα πιο πάνω σημεία ισχύουν και για εσένα, τότε ναι ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των Κυπραίων φοιτητών!

 

Μετά από αυτά που διάβασες,τι συμπεραίνεις;

 
Δες επίσης: Αυτοί είναι οι 5 typical Κυπραίοι φοιτητές! Εσύ ποιος από αυτούς είσαι;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending