fbpx

UNISPORTS: Ούτε βήμα πίσω στο κυνήγι του τίτλου! (PHOTOS)

Την καταδίωξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συνεχίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που επικράτησε χτες του Πανεπιστημίου Frederick στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας  με 3-0 σετ.

Πολύ εύκολη υπόθεση αποδείχτηκε το πρώτο σετ αφού οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα νωρίς-νωρίς (10-3) , δεν κινδύνεψαν ποτέ και πήραν με σχετική άνεση το σετ (25 – 6, σε μόλις 15 λεπτά). Το Frederick βρέθηκε από νωρίς πίσω και δεν μπόρεσε παρά τη φιλότιμη του προσπάθεια να διεκδικήσει κάτι καλό σε κανένα σημείο του σετ.

Στο δεύτερο σετ όμως παίχτηκε πραγματικό βόλεϊ. Το Ευρωπαϊκό μπήκε και πάλι δυνατά, πήρε προβάδισμα (7-3) αλλά πλέον ήταν εμφανές πως μετά το σοκ του πρώτου σετ, το Frederick ήθελε να παλέψει. Και αφού στο ταιμ-άουτ οι 2 ομάδες πήγαν στο 11-3, ακολούθησε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων για να μπουν ξανά  στο παιχνίδι (14-8). Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη πυρός που είχαν στο φιλέ, τελειώνοντας τους κρίσιμους πόντους, κατάφεραν να πάρουν και αυτό το σετ κάνοντας το 2-0 (25 – 19) και παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Το τρίτο σετ ήταν ουσιαστικά μια συνέχεια του δεύτερου μόνο που το Frederick μπήκε ακόμα καλύτερο στο παρκέ, παίρνοντας και προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι (2-3, 8-9). Οι γηπεδούχοι, βλέποντας το σετ να γίνεται ντέρμπι, ανέβασαν στροφές και με ένα σερί 5-0 πήραν τα ηνία (13-9) δείχνοντας πως εν θα αφήσουν ότι έκτισαν στα προηγούμενα σετ να γκρεμιστεί. Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυνηγούν  το σετ και το ματς (13-11), ήταν εμφανής η ανωτερότητα του Ευρωπαϊκού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χτίσει διαφορά (20-14). Διαφορά που κράτησε μέχρι τέλους και τρέχοντας 5 συνεχόμενους πόντους πήραν το σετ (25 – 14) και την νίκη.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ιωάννου Σ., Τζιαπούρα Μ., Χριστοδούλου Α., Οικονόμου Ζ., Κωνσταντίνου Γ., Μαραγκού Γ., Πούλλακκου Π., Χαραλάμπους Β., Θεοδωράκη Ε., Δαυίδ Χ., Πέτρου Ε., Χρυσοστομίδου Χ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Μακρή Α., Κουμπαρή Φ., Μυστρίδου Δ., Χριστοδούλου Α., Ττακα Ε.,Σπύρου Ν., Μέντα Σ.

Φωτογραφικό Υλικό του αγώνα στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending