fbpx

Τα 13 πράγματα που τυγχαίνουν σε όλους μας ΚΑΘΕ μέρα!

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, υπάρχουν ορισμένες συνήθειες, καταστάσεις και κάποια καθημερινά πράγματα που όλοι μας σχεδόν έχουμε κάνει. Μπορεί αυτά τα μικρά να φαίνονται ασήμαντα, όμως μερικές φορές είναι τόσο ντροπιαστικά, που τα κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τα αναφέρουμε ποτέ και σε κανένα!

Σίγουρα όλοι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που έτυχε να τα κάνουμε αυτά – καλώς ή κακώς.

54794499

Ποια πράγματα κάνεις τα οποία θεωρείς ασήμαντα και έτσι δεν αξίζουν να τα πεις;  Ποιες είναι εκείνες οι μικρές ντροπιαστικές σου συνήθειες και δεν τις λες πουθενά; Τι κάνεις όταν είσαι μόνος/η και δεν σε βλέπει κανείς;

Κοίταξε λοιπόν τα παρακάτω και αναγνώρισε τα στον ίδιο σου τον εαυτό:

 

1
Ο πολυαγαπημένος καθρέφτης

Πόσες φορές στάθηκες μπροστά στον καθρέφτη σου και έκαμνες συναυλία με μια χτενιά ή οδοντόβουρτσα ή ακόμα και με το πιστολάκι;  Το πιστολάκι μάλιστα έδινε σου άλλο “αέρα” αφού φυσά σου στα μαλλιά και με τούτον τον τρόπο νιώθεις μια TOP τραγουδίστρια/στής. Έτυχε και στους άντρες, σίγουρα μια, δυο, 10 φορές να το κάμετε. Νομίζω οι κοπελίτσες στην πιο πάνω εικόνα, δείχνουν με παραστατικό τρόπο τι εννοώ!

2
Στο ψυγείο

Όλοι μας μέσα στη διάρκεια της μέρας, μπορεί να πάμε και να ανοίξουμε το ψυγείο χωρίς να θέλουμε κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε μπροστά με ανοιχτή την πόρτα του, καθόμαστε τζιαμέ για μερικά λεπτά και κοιτάζουμε τι έχει μέσα. Στο τέλος αποφασίζουμε ότι δεν θέλουμε τίποτε και το κλείνουμε. Μετά από λίγα λεπτά, έτους πάλε τζιαμέ. Έχεις και τη μάμμα σου να σου λαλεί να το κλείσεις, “γιατί εν να χαλάσουν τα πράματα τόση ώρα ανοιχτό”.  

3
Το τσιαρούι – πουράκι σοκολάτας

Φυσικά όλοι (δεν νομίζω να μην υπάρχει άτομο που δεν το έκαμε) έχουμε υποκριθεί ότι καπνίζουμε τσιγάρο με τα πουράκια σοκολάτας. Μάνα μου μας, τι καλά μωρά που είμασταν και είμαστε, αφού ακόμα συνεχίζουμε να το κάμνουμε.

4
Για μια ιστοσελίδα

Πόσα εκατομμύρια φορές έτυχε από τη βιασύνη μας να αρχίσουμε να πληκτρολογούμε μια διεύθυνση της ιστοσελίδας που θέλουμε να μπούμε και χωρίς να το καταλάβουμε, γράφουμε ο,τιδήποτε άλλο; Μόλις τελειώσουμε βλέπουμε ότι φκαίνει το «ςςς.φαψεβοοκ.ψομ» (επειδή εν η πιο συνηθισμένη σελίδα που μπαίνουμε) και άτε… Πάλε που την αρχή, να αλλάξεις γλώσσα και να το γράψεις. Συμβαίνει σε όλους, μην ανησυχείτε!

5
Τα αναπάντητα μηνύματα

Είμαστε μόνοι μας σε ένα πάρτι ή σε ένα bar και επειδή βαριόμαστε (και για να περάσει ώρα), βγάζουμε το κινητό μας και “κάμνουμε” ότι μόλις μας ήρτε ένα μήνυμα και πρέπει να απαντήσουμε. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι άλλοι κρατούν το κινητό και “κάμνουν” πως μιλούν μπροστά σε άλλους. Not the normal people…

Δες: 7 “απαγορευμένα” πράγματα που πρέπει να αποφύγεις μετά τα μεσάνυχτα!

6
Η αγαπημένη νέα οθόνη του κινητού

Αγοράσαμε ένα καινούριο κινητό πρόσφατα και φυσικά δεν θέλουμε να φκάλουμε την μεβράνη-ζελατίνα από αυτό. Για πολλές μέρες, αφήνουμε την πάνω και νιώθουμε ασφαλείς ότι έτσι δεν θα σπάσει. Όταν όμως επειδή αρχίζει και ξεκολλά μόνη της, τη βγάζουμε και νιώθουμε ότι είναι ίσως η πιο απολαυστική στιγμή μας. Και τότε; Στους πιο “τυχερούς”, θα πέσει το κινητό, με την οθόνη στο πάτωμα..

7
Τα μακαρόνια-πέννες

Εκάμαμε μακαρόνια για φαγητό και συγκεκριμένα πέννες. Αν υπάρχει κάποιος που δεν προσπάθησε να περάσει όσα περισσότερα μακαρόνια μπορεί στα δόντια του πιρουνιού, τότε δεν έχει ζήσει τίποτα.  Ή και ακόμα να προσπαθήσει να πιει σούπα από την τρυπούλα που έχουν τα συγκεκριμένα μακαρόνια.

8
Στο club ή στο bar

Όταν πηγαίνουμε στα clubs ή σε μπαράκια και η μουσική είναι τόσο δυνατή και δεν μπορείς να ακούσεις τίποτε. Υπάρχει ένας παρέας ή μια φίλη μας που προσπαθεί να μας μιλήσει με μεγάλη δυσκολία και φωνάζει μέσα στο αυτί μας. Φυσικά, δεν καταλαβαίνουμε τίποτε από όσα λέει και εμείς απλά κουνάμε καταφατικά το κεφάλι μας, λες και καταλάβαμε τι είπε. Μετά από αυτά απαντάμε κάτι διαφορετικό ως απάντηση. Εννοείται ότι και ο άλλος αντιδρά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

9
Με το βιβλίο

Αρχίζουμε να διαβάζουμε ένα βιβλίο ή κάτι για το μάθημα. Όταν φτάνουμε στο τέλος της σελίδας συνειδητοποιούμε ότι δεν καταλάβαμε τι εδιαβάζαμε τόση ώρα γιατί μάλλον το μυαλό μας ήταν αλλού. Έτσι σαν καλά παιδάκια αρχίζουμε να το ξαναδιαβάζουμε συγκεντρωμένα από την αρχή.

10
Όσον αφορά τις κοπέλες και τ’ αγόρια τους

Είμαι σίγουρη ότι όλες σε κάποια φάση έχουμε σκεφτεί αν ταιριάζει το επίθετο του αγοριού μας στο δικό μας όνομα. Έτσι από αυτό καταλαβαίνουμε αν μας πάει και το επίθετο του.

11
Με το ρολόι

Θέλουμε να δούμε τι ώρα είναι και κοιτάζουμε το ρολόι μας στο χέρι ή το κινητό μας. Ασυναίσθητα την κοιτάζουμε, αλλά μετά από λίγο διαπιστώνουμε ότι δεν την προσέξαμε ακριβώς ή την ξεχάσαμε μέσα σε διάστημα 2-3 δευτερολέπτων και έτσι ξανακοιτάζουμε. Σε όλους μας έχει τύχει…

12
Περπατάμε στο πεζοδρόμιο

Είμαστε πάνω στο πεζοδρόμιο και σαν μικρά παιδιά προσπαθούμε να πατήσουμε μόνο στο εσωτερικό της πλάκας και όχι στο γύρω-γύρω περίγραμμα. Ακόμα, προσπαθούμε να περπατήσουμε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου και φυσικά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Proud acting like a kid! 😉

13
Με το τηλέφωνο

Ακόμα δεν εξυπνήσαμε και χτυπά το τηλέφωνο. Κοιτάζουμε εν ο παρέας/η φιλενάδα. Πριν απαντήσουμε βήχουμε λίο για να καθαρίσει η φωνή μας και απαντάμε. Φυσικά προσπαθούμε να το παίξουμε τόσο σοβαροί, ώστε να μην καταλάβουν πως τζείνη την ώρα εξυπνήσαμε και εννοείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Το αποτέλεσμα; Να ακουγόμαστε σαν κοιμισμένοι, όσο και αν θέλουμε να ακουστεί το αντίθετο!

Σε πόσους από εσάς έτυχε να κάμετε τούτα τα πράματα;

 
Δες επίσης: 10 παράξενα πράγματα που δεν ήξερες ότι ισχύουν στη ζωή μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending