fbpx

Τα 7 προβλήματα που θα καταλάβει μια κοντή Κυπραία!

Είμαι τζιαι εγώ 1.60 κάτι (μεταξύ μας όμως) και πιστέψετε με ξέρω τι σημαίνει να είσαι κοντή!

Εμένα προσωπικά αρέσκει μου εν με φαντάστηκα ποτέ 1.80 (εμμ… με ψιλοτάκουνα ίσως να με είδα 1.80 αλλά εντάξει).

Οι κοντές λοιπόν, εκτός που τα τόσα χαρίσματα που έχουμε (που θα σας τα πω στο επόμενο άρθρο) έχουμε τζιαι κάποια μειονεκτήματα. Ας μην κρυβόμαστε άλλο. Ούλλες του 1.60 (τζιαι πιο κάτω) εζήσαμε τα!

Αρχίζουμε το μέτρημα:

 

1
Πάνω ράφι της ντουλάπας…

Ο εφιάλτης μας εν άμαν πάμε να πιάσουμε κάτι τζιαι τις παραπάνω φορές εν στο πάνω ράφι της ντουλάπας τζιαι εν το φτάνουμε.

Λύσεις;

α) Ζητούμε βοήθεια που κοντινό άτομο

β) Σκαρφαλώνουμε στον πάγκο

γ) Βάλουμε καρέκλα τζιαι φκαίνουμε πάνω..

2
Ρούχα:

Πού να έβρω ένα ρουχαλάκι να μου πει πως μου ταιριάζει στ’ αλήθεια; Πάμε να ψουμνίσουμε βρίσκουμε ένα ωραίο παντελόνι δοκιμάζουμε το τζιαι… Θωρούμε κάτω τζιαι τι θωρούμε; Το μισό παντελόνι εν χαμέ.. Τζιαι παένουμε στη κοπέλα τζιαι λαλούμε της κάθε φορά: “Μπορείτε να μου το κοντύνετε; 🙂

3
Φωτογραφίες:

Άμαν θέλουμε να φκάλουμε φωτογραφία ο κανόνας μας ο απαράβατος για να είμαστε και εμείς μέσα στη φωτογραφία είναι να στεκούμαστε μπροστά.. Τι θα γίνει αν στεκούμαστε πίσω; Βασικά τίποτε απλά.. εν θα φαινούμαστε στη φωτογραφία!

Δες: Ποιοι είναι 5 κύριοι λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις κοντές κοπέλες;

4
Οδήγηση:

Ε ντάξει, πριν να οδηγήσουμε εν λογικό ότι εν να πάρουμε την καρέκλα μας 2 μέτρα πιο μπροστά για να φτάνουμε το stopper κτλ. Για όσες εν 1.60 το μαξιλαρούι για την καρέκλα εν απαραίτητο, αν θέλουν να βλέπουν τζιαι λλίο το δρόμο!

5
Αντιμετώπιση puppy style: 

Ένεν ανάγκη άμαν φκαίνεις να σάζεις το μαλλί γιατί ο παρέας σου ο ψηλός άμαν σε συναντήσει, εν θα σου κάμει ττόκκα ή να σκύψει να δει το πρόσωπο σου (ναι, πρέπει να σκύψει αν δεν θέλεις εσύ να πάθεις αυχενικό). Αντί λοιπόν να τα κάμει τούτα, ξέρεις τι εν να κάμει ένεν; Ναι, εν να σου χαϊδέψει τα μαλλιά σου με επαναλαμβανόμενες κινήσεις, σαμπώς τζιαι είσαι κουταβάκι:Μα τι καλό κουταβάκι είσαι εσύ!“. Keep calm!

6
Άμαν σου αρέσκει κάποιος… “μεγάλος-ψηλός”:


Ναι, εξανάτυχε σου να σου αρέσκει κάποιος τζιαι επειδή είσαι κοντούα, να νομίζει ότι πάεις δημοτικό ‘κόμα; Tζιαι να σου πει “Sorry, εν μιλώ με κορούες του δημοτικού” τζιαι εσύ απλά να είσαι κάπως: Εεε έχω ταυτότητα μαζί μου να σου την δείξω; Πάω πανεπιστήμιο… Άσ’ το“. Ή ακόμα έτυχε σου να σου κολλήσει ένας πολλά πιο μιτσής σου; God! Τζιαι στο τέλος να πάεις τζιαι φυλακή επειδή είσαι κοντοκαμωμένη.

P.S. Πάντα κυκλοφορούμε με ταυτότητα! Επιβάλλεται!

7
Καρέκλα:

Νομίζω εν χρειάζεται να πω πολλά. Απλά άμαν κάθεσαι στην καρέκλα, είναι σαν να αιωρείσαι, γιατί τα πόδια σου εν ακουμπούν το πάτωμα! Τζιαι εσύ σούζεις τα, σαν να κάμεις κούνια – μπέλλα! Εμένα προσωπικά τούτο αρέσκει μου 🙂

Εμείς οι κοντές έχουμε πολλά χαρίσματα όπως και οι ψηλές. Εμείς όμως, διαφέρουμε στο ότι άμαν θέλει κάποιος να μας φιλήσει στο μέτωπο, μπορεί να το κάμει, ακόμα και αν φορούμε τακούνια! 😉

 Εσύ ποια θέματα έζησες επειδή είσαι του 1.60 (ή πιο κάτω);

 

Δες επίσης: 4 καταστάσεις που μόνο μια ψηλή Κυπραία μπορεί να καταλάβει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending