Η νέα αλλαγή στο Instagram: Μάθε γιατί ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις “turn on” τα notifications!

Δεν ξέρουμε αν το πληροφορήθηκες, αλλά αν ασχολείσαι με το Instagram, ίσως πρόσεξες μια μικρή αλλαγή που προτείνεται κάτω από κάθε post. Συγκεκριμένα, θα γίνουν σύντομα αλλαγές στο αλγόριθμο του Instagram, ώστε να σου παρουσιάζει τις φωτογραφίες (και τους λογαριασμούς που ακολουθείς) σε χρονολογική σειρά.

Αρχικά σκεφτήκαμε: “Ωχ, τώρα θα χάνω όσους λογαριασμούς ακολουθώ;” ή “Ποια απ’ όλα θα βλέπω;“. Μην αγχώνεσαι! Απλά είναι 1 κόλπο του Instagram για να μη χάνεις κανένα post συγκεκριμένων λογαριασμών που ακολουθείς.

12383154_870645293043906_118461324_n

 

Φαντάσου κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία/βίντεο ο κάθε χρήστης του Instagram που ακολουθείς, να σου έρχεται notification στο κινητό. Τα μόνα άτομα που ίσως να θέλεις να ενεργοποιήσεις τα notifications γι’ αυτούς, είναι ίσως η κοπέλα/το αγόρι σου, οι κολλητοί σου… Άντε και το αγαπημένο σου account στο Instagram (μόδα, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές κτλ.). Μην κάτσεις να το κάνεις και για τους 1548 followers σου (ειδικά αν σου το ζητούν) ούτε για όσους ακολουθείς.
tumblr_nmuzl2rDF81sbb1duo1_500

Το Instagram επίσημα ανακοίνωσε πως η συγκεκριμένη αλλαγή θα επηρεάσει τη σειρά που εμφανίζονται τα posts, όχι το αν θα εμφανίζονται γενικά ή όχι.

Όλα τα posts θα εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί, απλά σε διαφορετική σειρά. Θα δώσουμε χρόνο για να γίνει σωστά και θα ακούμε τα σχόλια των χρηστών καθ’ όλη τη διάρκεια.

 

Άρα, μη βιαστείς να το κάνεις.

Capture

Eκτός κι αν θέλεις το κινητό σου να μη σταματά να φωτίζεται και να σε “ενοχλεί” με νέες ειδοποιήσεις (ήδη είχες εκείνες του Facebook, θέλεις κι άλλες; )

Για να δεις/μάθεις περισσότερα, ψάξε με το συγκεκριμένο hashtag: #instagramchanges

 

Δες επίσης: Instagram: Πώς μπορείς να αυξήσεις τους followers σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending